STUDIO SKISS x By SIDDE

WOONSTIJL: Scandinavisch, retro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontmoet Eline, het gezicht achter Studio Skiss. Twee jaar geleden is ze begonnen als interieurstylist en nu maakt ze klanten blij met mooie rustgevende interieurplannen.  Ze werkt vanuit een rustige basis en geeft de ruimte daarna wat lef. Het interieur moet in balans zijn.  

 

Skiss/skissa - schets

Eline is een liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair. Ze leerde zichzelf aan om in perspectief te tekenen. Na een opleiding interieurvormgeving en een studie aan de kunstacademie, wist ze het zeker. Met interieur bezig zijn is wat ze het liefste doet. De naam Studio Skiss is vertaald uit het Zweeds en betekent “schets’.  

 

 

3D

Eline biedt 3 verschillende pakketten aan. Het allerliefst maakt ze een compleet ontwerp. Ze vindt het belangrijk dat het hele interieur hierin wordt meegenomen. Doormiddel van fotorealistische 3D tekeningen zorgt ze ervoor dat de klant zich kan verplaatsen in de woning. Hierdoor durft de klant keuzes te maken die anders misschien niet gemaakt zouden worden. Eline kijkt naar het grote geheel en verbindt ruimtes met elkaar.  

 

 

Geen standaard ontwerp

Een rustige basis biedt de mogelijkheid om her en der een beetje lef te hebben, bijvoorbeeld in combinatie met retro items. Geen standaard ontwerpen maar wel met persoonlijkheid. In het eerste contact met de klant vindt Eline het belangrijk dat er een klik is. De klant moet het vertrouwen hebben dat het plan gaat passen bij hun woonwensen. Een huiswerk opdracht in de vorm van een moodboard geeft Eline een beter idee van de stijl van de klant.   

 

 

Styling met een verhaal 

Eline heeft in de By SIDDE-studio twee banken gestyled. Ze koos voor elementenbank Finn in de kleur Simply Beige en hoekbank Nord in Beach Sandy. Voor de styling van de Finn heeft ze Japandi invloeden toegepast door te spelen met beige en aardetinten.

 

Bank Nord kreeg een heel andere look. Daar is een combinatie van retro accenten met groen te zien. In deze setting komen persoonlijke verhalen terug zoals vondsten van de kringloop. Het theepotje is van de oma van haar man geweest. Persoonlijke items geven nog meer betekenis aan de styling.

 

 

Over de streep

Op dit moment is Eline bezig met een project waarbij een slaapkamer helemaal opnieuw wordt gestyled. Juist die afwisseling tussen een woonkamerproject en een slaapkamerplan maakt haar werk zo leuk en afwisselend.

 

Eline werkt haar interieurplannen uit in 3D. Deze tekeningen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. In de toekomst hoopt ze nog een stapje verder te gaan, en het plan aan de klant voor te leggen met een VR-bril. Dan kan je in de ruimte daadwerkelijk beleven hoe het straks gaat worden.

 

 

Gezin

Naast dat Eline interieurstylist is, is ze de moeder van twee kinderen en sinds kort officieel de vrouw van Joost. Al moet ze aan het woord ‘man’ nog wel even wennen. Ze willen graag met het gezin in de toekomst een wereldreis gaan maken van 4 maanden. “Ontdekken waar ik nog nooit geweest ben” zegt ze. Want ze haalt graag inspiratie uit alles om haar heen. 

 

 

Tips van Eline

Kies voor een rustige basis en voeg elementen toe die de aandacht trekken. Durf hiermee lef te tonen. En ga niet altijd voor die standaard witte muur. Een rustige basis kan ook bestaan uit een natuurlijk kleurenpalet. Door harde overgangen te vermijden creëer je een rustig geheel wat meer in elkaar overloopt.  

 

Instagram: @studio.skiss

Website: www.studioskiss.nl

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop