Binnenkijken in het serene interieur van @bij_spiertjes_thuis

Neem een kijkje in de rustgevende woning van Monique waar ze al 20 jaar samen met haar gezin en 2 katten woont. Ze omschrijft haar interieurstijl als Nordic Japandi. Neutraal in de basis en contrast geven met accessoires.  

 

Tussen Arnhem en Nijmegen

Monique en haar man woonde eerst 7 jaar in Arnhem. Ze waren op zoek naar een jaren 30 woning, toen er een nieuwbouwproject in Bemmel op hun pad kwam. “Wat dit huis uniek maakt is de achterkant”, vertelt Monique. Het is een rustige nieuwbouw woonwijk. Er zijn geen directe achterburen waardoor ze helemaal vrij het weiland in kunnen kijken. In de zomer voelt het als vakantie in eigen achtertuin.  

 

 

Model: Finn in Simply Beige Set 5


Gevoel voor interieur

Als jong meisje was Monique altijd al bezig met het veranderen van haar kamer. Om de 2 weken ging alles weer op de kop en dat is nu niet anders. “Ik sta continu aan als het gaat om interieur”, vertelt ze. Overal haalt Monique inspiratie vandaan. Van Instagram of een mooie vakantie in Valencia.  

 

Van antraciet naar beige 

Een lichte bank stond al een tijdje op het verlanglijstje.... alleen haar man nog overtuigen. Samen zijn ze in de showroom in Leerdam geweest. De vormgeving van model Finn sprak haar gelijk al aan. Met als pluspunt: de flexibiliteit van een elementenbank. Ze had van tevoren de staaltjes thuis ontvangen. In het echt bleek de kleur Simply Beige nog mooier dan dat ze al dacht.

 

 

Een uit de hand gelopen hobby

5 jaar geleden is Monique begonnen met het delen van haar interieur via Instagram. Ze vindt het leuk om in contact te staan met andere interieurliefhebbers. Trouw reageert ze op alle reacties die ze krijgt. Bezig zijn met het huis is inmiddels een hobby geworden waar Monique veel plezier aan beleeft. Haar account heeft aardig wat volgers. Hun dochters van 16 en 19 maken er graag grappen over; “ben je weer aan het influencen mam?” zeggen ze dan lachend.  

Verlengde van haar interieur

Monique is graag in de tuin bezig. Echt een verlengstuk van het interieur. Ze gebruikt tinten uit hetzelfde kleurpalet zowel buiten als binnen, en creëert hiermee eenheid. Zelfs unieke vondsten van de kringloop kan je helemaal eigen maken. Je hoeft ze alleen maar te verven of te spuiten.  

 

Een top duo 

Los van het feit dat Monique heel creatief is, heeft ze ook nog eens een man die superhandig is.  Wat eerst een vierkante salontafel was, is nu een mooie ronde salontafel geworden. Graag zouden ze beiden een grote schuur in de achtertuin willen. Haar man vindt het steeds leuker om dingen te klussen. Monique bedenkt het wel dus wat extra ruimte komt dan goed van pas. In de vrije tijd gaan ze ook graag samen een rondje op de racefiets. En daarna languit op de Finn bank met een heerlijke leuke Netflix serie.  

 

 

Ben jij verliefd geworden op het interieur van Monique? Neem snel een kijkje op haar Instagram pagina. @bij_spiertjes_thuis 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop