By SIDDE bij mij thuis

Waar haal je interieurinspiratie vandaan als de woonkamer toe is aan een nieuwe look? Of omdat de verhuiswagen over een tijdje op de stoep staat en de oude meubels niet meer passen. 

Woontijdschriften, televisieprogramma’s laten de laatste trends zien. Pinterest is ideaal om je eigen moodboard bij elkaar te pinnen. 

Toch kan het lastig zijn om de ideeën uiteindelijk samen te laten komen in een ruimte. Dan is het fijn om even bij anderen binnen te gluren. Vooral als het type huis, of de vorm van de woonkamer gelijkenissen heeft met die van jou. 

De bank is een belangrijk onderdeel in het interieur. Op welke plek komt hij het beste uit? Wat is de ideale maat en welke kleur gaat het worden? Deze maand laten we je meekijken bij ervaringsdeskundigen. Zij hebben al een By SIDDE bank in huis en geven inspiratie hoe deze gecombineerd kan worden.

 

#BySIDDE thuis

#BySIDDE thuis is een rubriek op onze website. Hier verzamelen we foto’s van By SIDDE banken die zijn getagd door de eigenaren op social media. In de foto vermelden we het betreffende Instagram account. Ben je helemaal weg van de sfeer? Zoek het account op. Er zijn vaak nog veel meer inspirerende beelden te vinden van het betreffende huis en het geeft inzicht in de verschillende ruimtes.

 

 
Binnenkijken

Elke maand maken we twee Binnenkijkers bij mensen thuis. Foto’s van de woonkamer, keuken en eetkamer. Deze hebben we samengevoegd in een mooi boek die online te bestellen is. Of lees de Binnenkijkersblog na op de website. Zo ontdek je meer over de interieurkeuzes die zij gemaakt hebben om tot een fijne sfeer in huis te komen, samen met een By SIDDE bank. 

 
 

Pinterest

Pinterest is een geweldig medium om in rond te speuren. Maar het kan ook duizelen. Zo veel informatie is er te vinden! By SIDDE maakt het wat overzichtelijker. We hebben pinborden op thema gemaakt. Bijvoorbeeld ‘’wit wonen’’ of ‘’scandinavisch wonen’’. Vind de stijl die bij je past.

 

 

Augmented Reality

Van elke bank hebben we 360 graden vrijstaand beeld op de website. Het kan fijn zijn om de bank in een echte omgeving te zien. Dat gaat gemakkelijk door te surfen naar Augmented Reality. Deze functie werkt alleen op je mobiele telefoon want je hebt een camera nodig. Selecteer je favoriete bank. Druk dan op "start AR", daarna op het vierkantje en beweeg de telefoon heen en weer over de plek waar de bank moet komen te staan. Et voila, het is alsof je nieuwe bank nu al in de woonkamer staat. 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop