STUDIO TRYFENAH X By SIDDE

WOONSTIJL: Scandinavisch – Modern 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Tryféna van Studio Tryfenah. Als stylist is ze alle dagen bezig met interieur. Thuis, in haar vrije tijd, via haar Instagram platforms @STUDIOTRYFENAH en @TRYFENAH en bij klanten thuis. Ze woont samen in Bergen op Zoom met haar man Tom en haar twee dochters Zara (8) en Ona (5).  

 

 

Studio Tryfenah 

Tryféna werkte voorheen als online specialist en begon acht jaar geleden met het delen van haar nieuwe woning via Instagram. Toen ze op het schoolplein werd aangesproken voor een interieuradvies wakkerde dit haar creativiteit aan. Ze besloot de opdracht aan te nemen en een interieurstyling opleiding te gaan volgen. Hierna volgden al snel meer opdrachten. Begin 2022 trok Tryféna de stoute schoenen aan. Ze gaf haar vaste baan op en startte als interieurstylist met Studio Tryfenah 

 

 

Studio Tryfenah interieuradvies 

 

Voor inspiratie en het creëren van een licht, modern en sfeervol interieur waar je echt in thuiskomt, kun je bij Studio Tryféna terecht. Tryféna biedt verschillende adviespakketten of een brainstormsessie bij je thuis aan. Ze staat bekend om haar oog voor eenheid en detail. Er zijn geen harde contrasten te vinden in haar voorstellen maar kleuren die elkaar optimaal versterken, verschillende structuren en materialen met diepte. “Mijn handtekening is veel sfeer toevoegen zonder dat het te zwaar wordt.” 

 

 

 

In onze Inspiratie Studio is Tryféna aan de slag gegaan met het stylen van Nord in Beach Sandy en Liv in Mint Crush 

 

Nord By SIDDE in Beach Sandy 

 

Voor de styling van bank Nord heeft Tryféna gekozen voor natuurlijke vormen, verschillende texturen en materialen in combinatie met een design salontafel. Ze heeft gebruik gemaakt van de tinten wit, beige, zand en grijs. Het staat voor neutraal, balans en sereen. 

 

 

Liv By SIDDE in Mint Crush 

 

Met bank Liv in Mint Crush wil Tryfena laten zien dat kleur niet alleen in een bont interieur past, maar het ook afhangt van de sfeer eromheen. De poster heeft ze gebruikt als leidraad voor de styling. Een rustige uitstraling met mint, blush en beige tinten. Het vleugje messing is de finishing touch. 

 

 

Interieuradvies woonkamer in Zoetermeer 

 

Tryféna haar favoriete project is deze woning in Zoetermeer. De bewoners hadden een antraciet plavuizen vloer wat de sfeer in de gehele woning bepaalde. Hiervoor wilden ze graag een volledig interieurontwerp met kleur- en stylingadvies. Tryféna heeft haar klant overtuigd met 3D tekeningen waarin ze een oase van rust heeft gecreëerd.  

Puzzelen met styling 

 

Het leukste aan haar werk vindt Tryféna materialenborden maken. Alle kleuren en materialen bij elkaar zoeken tot ze de perfecte combinatie heeft gevonden. Klanten worden altijd erg enthousiast wanneer ze het materialenbord niet alleen zien maar ook kunnen voelen. En 'out of the box’ indelingen bedenken. Door de nieuwe inspiratie gaan Tryféna's opdrachtgevers na een bezoek vaak gelijk in het interieur schuiven.  

 

 

 

Neutrale basis 

 

De basis in Tryféna haar interieur is altijd neutraal en basic geweest. De Scandinavische stijl met aardse tinten en materialen is ontstaan tijdens het verhuizen naar de huidige woning. “Vroeger stelde ik me mijn droomhuis voor met veel ramen en zonlicht.” Zo zou Tryféna haar woning nu omschrijven: licht, fris en niet te veel poespas.  

 

Wil jij graag een interieuradvies welke aansluit bij jouw woonwensen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Tryfena aan het juiste adres!  

 

Instagram: @STUDIOTRYFENAH & @tryfenah 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop