Happy holidays

Het is December! De maand van feest en samen zijn. Sommigen kijken er het hele jaar naar uit; ballen in de boom, lichtjes aan; laat de gezelligheid beginnen. Deze maand inspireren we je de 'gewone' woonkamer versus de Kerst kamer. 

 

Kerst styling 

Onze stylisten laten je zien hoe je je woonkamer met subtiele decoratie een stylische kerst look geeft. Ook geven we voorbeelden afkomstig uit onze Binnenkijkers 

 

 

Kerst trends 

Duurzaamheid staat dit jaar centraal. Van hergebruikte kerstbomen tot decoratie van gerecycled papierpulp. Niet alle decoratie hoeft nieuw. Probeer creatief te zijn met de decoratie die je in huis hebt. Een grote kerstdecoratietrend van 2022 zijn ornamenten van papier-maché. Niet in de kleur hagelwit, maar in een zachte natuurtint. De papieren XL-kerststerren voor aan de wand of het plafond mogen niet ontbreken.  

 

Honeycomb ornamenten zie je veel deze kerst. Dit zijn een soort mini-lampionnen met een honingraatstructuur. Ze zijn leuk voor in de boom, maar ook op tafel of in een open kast ter decoratie. 

 

Dit jaar is de Scandinavische kersttrend: helder glas. Glazen ballen in de kerstboom geven een minimalistische en eenvoudige look. Trek de trend door en gebruik bijvoorbeeld glazen kandelaar op je mooi gedekte tafel. 

 

 

Het december kleurenpalet  

De trendkleuren oudroze, diepgroen, paars en zilver zul je veel zien deze kerst. Met deze trendkleuren tover je binnen no-time jouw woonkamer om tot een feestelijke omgeving. Hoewel er ieder jaar weer nieuwe kersttrends zijn, blijven de kerstkleuren dieprood en dennengroen jaarlijks terugkomen. Deze traditionele  twist is toe te passen op iedere interieurstijl, ideaal! 

 

 

Have a holly jolly Christmas  

Kerst is de tijd van samenzijn. Lekker thuis op de bank of aan tafel met het lekkerste diner. De afgelopen jaren bleek dat niet meer zo vanzelfsprekend, dus we hebben wat in te halen. Is deze kerstgedachte ook terug te zien in de trends? Ja zeker. De lang gedekte tafels en gezelligheid staan centraal.  

 

 

 

Happy 2023 

Glimmend het jaar uit. Wat is een jaarwisseling zonder kaarsjes, sterretjes en lichtjes? Met diepblauwe of zwarte woonaccessoires in combinatie met licht, versterk je het effect. Daar mogen bubbels, oliebollen en vuurwerk niet bij ontbreken. Happy New Year namens het By SIDDE team. Graag zien we je volgend jaar op onze blogs en blijven we inspireren met nieuwe stylingtips. 

 

 

 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop