Studio SICA x By SIDDE

WOONSTIJL: Scandinavisch, japandi, minimalisme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Jessica van Studio Sica. Jessica woont samen met haar vriend en zoontje in Alphen aan de Rijn. Haar passie voor interieur zat er al vanaf kleins af aan in. Liefhebber van een interieur wat in balans is in combinatie met eyecatchers.    

 

Je passie leven

15 jaar geleden volgde Jessica een interieur opleiding aan het Nimeto in Utrecht. Hier liep ze onder andere stage bij een schilder en een interieurstyliste. Leren over de eigenschappen van verf en interieuradvies geven. Na de geboorte van haar zoon besloot ze om 3 jaar geleden de stap te wagen voor een eigen bedrijf. “Ik wil graag naar hem uitdragen dat je in je leven altijd moet doen waar je gelukkig van wordt” vertelt Jessica. Hoe het dan ook uitpakt, het belangrijkste is dat je terug kan kijken en kan denken dat heb je maar mooi gedaan.   

 

 

Tot leven laten komen

Jessica biedt verschillende pakketten aan. Het leukst vindt ze de afwisselingen van projecten. Door de plannen in 3D fotorealistische beelden te maken, krijgt de klant een goed beeld over hoe het daadwerkelijk kan worden. Een interieurplan is super persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat er korte lijnen zijn in het contact met de klant. Ze vindt het leuk om bewoners te verrassen en zichzelf uit te dagen. Door bijvoorbeeld de traditionele inrichting om te gooien en de keuken van voor naar achter te plaatsen. Op deze manier kan je een totaal ander interieur creëren.  

 

 

Alles in balans

In onze By SIDDE-studio heeft Jessica twee banken gestyled. Ze koos voor hoekbank Nord in Beach Sandy en elementenbank Finn in de kleur Clay Stone. Voor de styling van de Nord heeft ze gekozen voor de Scandinavische woonstijl. Een minimalistisch setting met het gebruik van naturel kleuren in combinatie met zwart. Dit creëert een interieur wat in balans is.

 

Voor de styling van bank Finn paste ze meer de Japandi stijl toe, door gebruik te maken van houten tafeltjes, donkere kussens, en organische vormen. De verschillen in hoogte zorgen voor een speelse setting.

  

 

 

Inspiratie loading...

Jessica is graag bezig met creëren, daar krijgt ze veel energie van. Voor de nodige inspiratie bezoekt ze graag musea. Ze is dan net een spons en zuigt alles in zich op. Daarnaast zorgen de architectuur van steden en etalages van winkels voor de nieuwe inzichten. Thuis leest ze graag boeken en tijdschriften. “Wanneer ik iets mooi tegenkom, scheur ik het eruit. Ik heb mappen met verschillende onderwerpen, handig als ik weer ideeën nodig heb voor een project”.  

 

 

Droomproject

Als interieurstylist heb je natuurlijk ook dromen. Zo lijkt het Jessica gaaf om een keer een bakkerijtje of een restaurantje te stylen. Een beleving te maken die buiten haar comfortzone gaat en te werken met eigen kleuren.  

Tips van Jessica

Maak voor jezelf van tevoren helder wat je wil qua woonstijl. Het kan heel verleidelijk zijn om naar een winkel te gaan en te kopen wat je op dat moment mooi vindt. Terwijl het uiteindelijk niet bij het plan past wat voor je voor ogen had.

 

“Niet leven in het interieur van iemand anders, maar je eigen gevoel volgen.” 

Instagram: @studio_sica

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop