Binnenkijken in het warm gekleurde interieur van Marinka @huisvanrink

Al 12 jaar woont Marinka in deze woning samen met haar man Menno, dochter Hannah (14), zoon Nikola (10) en Franse Bulldog Iggy. Ze omschrijft haar interieurstijl als kleurrijk en ongewild minimalistisch.  

 

Liefde voor interieur

Marinka’s liefde voor interieur is er altijd al geweest. Ze heeft veel verschillende interieurfases doorlopen. Blauw, industrieel, zwart-wit; voornamelijk een trendgevoelig interieur. Hier probeert Marinka nu een beetje van af te stappen en meer te gaan voor duurzame en klassiekere keuzes. “Alles wat Scandinavisch ademt vind ik leuk.” 

 

 

Eigen stijl

Een jaar geleden, na de verbouwing, heeft Marinka haar eigen stijl gecreëerd. Vanuit het favoriete behang Coral van Ferm Living hebben ze de rest van de woning ingericht.Wat ze nu hebben neergezet is de basis van het interieur. Marinka wil dit in de toekomst graag aanvullen met weloverwogen interieurkeuzes. Binnenkort krijgen ze bijvoorbeeld twee nieuwe posters aan de muur in de keuken. Voor een hotelchique gevoel zijn er geurkaarsen en wekelijks verse bloemen in huis te vinden.  

 

 

Het tijdloze design van de bank en de prijs-kwaliteit maakt dat Marinka en haar man Moa erg aantrekkelijk vonden. OpInstagram zagenze interieurfoto's van By SIDDE voorbijkomen en vielen direct voor dit model. Het stel was op zoek naar een lichte bank en de kleur Soft Silk viel in de smaak. 

 

 

Liefde voor dans 

Marinka is 20 jaar lang balletdocente geweest. Haar liefde voor dans is zeker niet alleen beroepsmatig. Heel soms geeft ze nog les op aanvraag. 

 

@huisvanrink 

Met het Instagram account @huisvanrink is Marinka begonnen als een soort dagboek voor de transitie die het interieur heeft doormaakt. Erg zorgvuldig kiest ze uit wat voor content ze plaatst op haar account. “Ik vind het mega leuk om hiermee bezig te zijn wanneer ik er tijd voor heb. 

 

 

Dromen

Onze droom komt uit: wij gaan een grote reis maken met het gezin naar Amerika.” Na de verbouwing is het tijd om mooie herinneringen te maken met het gezin. Qua interieurdromen zou Marinka nog graag de sfeer van beneden, doortrekken naar boven. Dit moeten ze alleen even uitstellen tot na de gave trip. “We hebben een geldboommaar er groeit helaas nog niks aan...” 

 

 

 


Leven

Marinka gaat graag wandelen in de Polder met een podcast op. Ze luistert naar verschillende verhalen die uit het leven zijn gegrepen. Wat Marinka zelf het belangrijkste vindt in het leven? Dat iedereen gezond is en samen van kostbare momenten genieten.  

 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop