Color therapy

Kleur is bepalend voor de stemming in je interieur. We hebben een viertal paletten gekozen die mooi combineren met onze banken.

Ontdek hoe je de magie van kleur in je huis kunt binnenhalen. 

 

 

Wild wonder 

De Flexa kleur van het jaar 2023 is Wild Wonder. Een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd. Versterk het kleureffect door alles op de wand mee te schilderen in één tint. Bijvoorbeeld een wandplank, deur of radiator. Maak in de styling gebruik van verschillende kleuren hout voor een uniform geheel.  

 

Wand: Flexa Wild Wonder 

 

  

All pink 

Roze is de kleur van zorgzaamheid. Je kunt de kleur van je bank terug laten komen op een accentmuur. Het geeft je woonkamer een warme uitstraling. Creëer diepte door kalkverf toe te passen. Deze zet je laag voor laag op. Wil je een snellere uitvoering? Meng dan een crèmekleur krijtverf met een bruin/rood pigment en breng deze met een blokkwast aan. De lichte vegen op de wand zie je terug in de lichte accessoires; zoals de bijzettafel en het kussen Bamse 

 

 

Mixed clay 

Een mix van aardse kleuren zoals grijs en bruin. Gebaseerd op de zachte klei substantie en in uitgeharde vorm in een accessoire zoals een keramieke vaas. Grijstinten geven een vertrouwd gevoel. Dit effect versterk je door de kleur van je bank krachtiger aan te zetten op de muur erachter. 

 

Wand: Flexa Puur Kleisteen 

 

 

  

Green forest 

Betreed je een ruimte waar groen hoofdzakelijk de kleur bepaalt, krijg je een gevoel van rust. Groen staat voor leven, balans en harmonie. Dit benadruk je door een donkere bank te combineren met ton-sur-ton natuurtinten. Durf jij te kiezen voor ‘Green forest’? Bekijk of je voldoende lichtinval in huis hebt voor het mooiste resultaat.  

 

Wand: RAL6003 – Schouw: RAL6007 – Plint: RAL7002

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop