Haal de sleur uit je interieur

Ben jij toe aan iets anders? Het is tijd om ruimte te geven aan je woonideeën en droominterieur… Haal de sleur uit je interieur en zet je huis op z’n kop. In een handomdraai kun je jouw woning een compleet andere uitstraling geven. Heb jij zin in een make-over? Deze maand delen we veel wooninspiratie en tips voor het omtoveren van je interieur.

 

Maak een moodboard

Zin om de creativiteit in jezelf naar boven te halen? Maak dan, voordat je begint met het re-stylen van je kamer, een moodboard. Een handige manier om erachter te komen wat jij mooi vindt, wat goed bij elkaar combineert en verder ook ideaal om te gebruiken als uitgangspunt voor het aanschaffen en stylen van meubilair. Of terwijl… een stap die je eigenlijk niet wilt en kunt overslaan. Verzamel eerst inspiratiebeelden van Pinterest, Instagram, woonmagazines of uit woonwinkels. Knip en plak de inspiratie op een groot vel papier. In één oogopslag zie je welke kleuren, materialen, vormen en elementen overeenkomen in je afbeeldingen. Ook zie je welke ideeën misschien niet zo goed combineren met jouw inspiratieplaat, fijn om te weten voordat je aan de verbouwing begint.

 

Kies een passende By SIDDE bank

De bank is een heel essentieel onderdeel in de zithoek. Natuurlijk is het belangrijk dat je veel plezier en comfort van je sofa hebt, maar wist je ook dat dit meubel heel sfeerbepalend is voor de ruimte? Zo kun je, met alleen het vervangen van de zitbank en wat kleine items, al een compleet andere look geven aan je woonkamer! Gebruik dit dus in je voordeel en zoek een designbank met veel zorg uit, zodat deze matcht met jouw woonplaatje. Bij By SIDDE hebben wij verschillende Scandinavische designbanken, met allemaal net een andere uitstraling. Welke past het best bij jouw sfeerboard? Bestel onze stofstalenkit of kom langs in onze Inspiratie Studio voor meer interieuradvies en inspiratie.

 

Likje verf

Of je nu meteen in je verfklof klaarstaat of het ziet als een noodzakelijk kwaad… Je muren verven is een eenvoudige manier om je woonruimte een nieuwe look & feel te geven. Van bijna alle verfmerken kun je wel een kleurenkaart aanvragen, zodat je goed ziet welke tint mooi kleurt bij jouw woonstijl. Wij hebben bij de warme bank Moa in Sesam Beige gekozen voor een contrasterende koele kleur, namelijk Dashy Stone van Flexa. In dit geval hebben we de gehele muur gekleurd, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een deel van de muur, zoals bij een lambrisering. Je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Voor welke kleurtint ga jij dit najaar? Let’s roll!

 

Finishing touch

Een interieur upgrade is niet compleet zonder nieuwe woonaccessoires. De interieurliefhebbers onder ons zullen zich hierin herkennen. Zelfs als je geen grote make-over plannen hebt is het leuk om je interieur zo nu en dan aan te vullen met stijlvolle decoraties. Bij de webshop van By SIDDE ben je in een paar klikken een vloerkleed, bijzettafel of kussentje verder. Deze accessoires zijn meestal de laatste stap van een re-styling en geven je huiskamer een extra huiselijke en persoonlijke sfeer. Nu je jouw huis opnieuw hebt vormgegeven kun jij dit najaar heerlijk knus genieten.

 

Geïnspireerd geraakt om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Deel jouw make-over op social media en laat het ons weten. We zijn benieuwd wat je ervan gaat maken. Succes!

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop