Binnenkijken in de nieuwbouwwoning van @interieurvan.eva

We mogen een kijkje nemen achter de voordeur van Eva en Mathijs in Zutphen. Drie jaar geleden verruilde het stel hun appartement midden in de stad voor deze nieuwbouwwoning. Inmiddels kent het huis drie inwoners, want in november 2022 is hun dochtertje Loua geboren.  

 

Beige, zwart en goud

Hoewel Eva zich niet wil vastpinnen aan een bepaalde stijl, wordt haar interieur gekenmerkt door een samenhang van de kleuren beige, zwart en goud. Dit was net na de verhuizing compleet anders. In deze woning begonnen ze met een ronde, zwarte eettafel met gekleurde stoelen en een knalgroene muur. Na veel scrollen op Pinterest en Instagram heeft het interieur langzaam haar huidige vorm gekregen.  

Model: Nord in Beach Sandy

@interieurvan.eva 

Eigenlijk sinds de verhuizing is de liefde voor interieur echt begonnen. Voorheen was de interieurwereld nog niet echt bekend voor het stel. Ze besloot haar interieur te delen via Instagram. Inmiddels is dit behoorlijk gegroeid. De vele positieve reacties hierop stimuleerde deze hobby. Zelf zegt Eva het volgende over het platform: “Instagram is geweldig als je kijkt naar hoeveel input het je kan geven, maar het maakt je ook enorm hebberig”. 

 

Bank Nord in Beach Sandy

Via een vriendin kwam ze terecht bij By SIDDE. Zo ontdekte ze ook dat een van de showrooms wel heel dichtbij huis gevestigd is, namelijk in Eerbeek. Na het proefzitten waren ze eruit; het moest bank Nord worden in de kleur Beach Sandy.  

 

Een echt thuis 

De stalen kast achter de bank en de fotowand maken het echt ‘hun’ thuis verteld Eva. Dit zijn voor haar aspecten om meer onderscheidend te kunnen zijn. Ze vindt het belangrijk om een huiselijk thuis te hebben en iets persoonlijks aan het interieur toe te voegen. De fotowand is samengesteld met foto’s van hun reizen naar onder andere Italië, Indonesië, Amerika en Zuid-Afrika. De stalen kast dient voornamelijk als etalage van de favoriete accessoires. 

 

Inrichten van de babykamer  

Tijdens de zwangerschap was het heerlijk om bezig te zijn met het inrichten van de babykamer. Deze ruimte wilde ze ook in dezelfde stijl doortrekken, maar wel met de gedachte dat het echt een kinderkamer moet zijn. Samen met haar partner sparren ze veel over interieur om een zo fijn mogelijke plek te creëren. “Burgerlijk leven is niet meer zo erg in een fijn huis als dit.”  

 

Winterse zondagen op de bank 

Een favoriete plek in huis? Samen op de bank met de haard aan en Loua erbij. Vooral heerlijk zijn de winterse zondagen, met een vers soepje dat aan het pruttelen is en dan na een wandeling lekker op de bank ploffen. Waar ze ook erg blij van wordt zijn verse bloemen in huis, kaarsen en geurstokjes. In de toekomst zou er nog een andere fauteuil mogen komen, een ronde in een beige tint. Ook lichtere eetkamerstoelen en een ander vloerkleed staan op het wensenlijstje. In de zoektocht naar nieuwe meubels en accessoires gebruikt Eva Instagram, TikTok en woonwinkels als inspiratiebronnen. Een buurvrouw deelt dezelfde interieurpassie en is vaak haar shoppingpartner in crime.  

 

Durf en probeer

Om je interieur echt als thuis te laten voelen geeft Eva de tip mee om het huiselijk te laten en niet te strak. Er mag geleefd worden en haar dochter mag gewoon kind zijn in huis. Durf en probeer en doe vooral wat goed voelt voor jezelf.  

 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop