Binnenkijken bij @lookalinterior

Denise woont met haar man en 2 kleine meiden in een nieuwbouwwoning in Rijswijk. Naast haar werk als verpleegkundige is ze druk met haar bedrijf Lookalinterior, of zoals velen zeggen: lookalike interieur.

 

Maisonnette

Tot een jaar geleden woonde het gezin in een maisonnette woning. Ze waren al langer aan het kijken naar een ander huis, vooral naar bestaande bouw. Totdat de man van Denise, op de fiets van z’n werk, langs het bord reed van een nieuw te bouwen wijk. Ze waren direct enthousiast en schreven zich in. Er waren veel gegadigden. Vol spanning wachtten ze af of ze werden ingeloot. Op de dag van de bekendmaking werden ze als laatste gebeld. Wat een geluk!   

Model: Nord XL in Beach Sandy

Woonstijl

Het gevoel voor styling heeft Denise van huis uit meegekregen. Haar moeder veranderde thuis regelmatig de opstelling. In de maisonnette woning was de sfeer meer industrieel. Voor het nieuwe huis wilde Denise het anders. Inspiratie zocht ze vooral op Pinterest. Nu zou ze het interieur omschrijven als Japandi Chique.   

 

Bank Nord

Er moest ook een andere bank komen. De broer van Denise, en een goede vriendin hadden allebei bank Sommer van By SIDDE staan. Een lage lounge bank. Heel mooi, maar de nieuwe bank moest wat luchtiger ogen. Ze vond op de website bank Nord in XL formaat. Hoog op de pootjes in een mooie lichte stof. Denise en haar man zijn niet in de showroom geweest om de bank live te zien. Aan de hand van de stofstalen is de keuze gemaakt. Eén waar Denise nog steeds blij mee is, de bank zit heerlijk.  

 

Look a Like

Het Instagram account @lookalinterior begon als een hobby. Denise was op zoek naar leuke items voor het nieuwe huis. Veel van die spullen waren erg duur. Met wat speurwerk vond ze betaalbare alternatieven. Die tips ging ze delen op Insta, zoals het inmiddels bekende gouden vogeltje of de gele vaas met citroentjes. Al snel ontstond er een grote groep volgers. Zoveel volgers dat Denise nu de helft van de week druk is met haar account. Het is een bedrijf geworden. Ze heeft een website, schrijft blogs, geeft tips en heeft samenwerkingen met bedrijven. Het kost veel tijd, maar ze vindt het erg leuk om te doen. Vanaf oktober 2023 zal er nog een tweede Instagram account bijkomen. Met @planboost.nl zal ze het Social Media beheer van bedrijven uit handen nemen. 

Marktplaats

Op sommige plekken in het nieuwe huis oogt het nog wat kaal. Denise wil niet zomaar wat ophangen. Ze wacht tot ze het juiste item tegenkomt. Dat kunnen ook vondsten van Markplaats zijn. Zoals het wandkleed. Die vond Denise via een Instagram account van iemand die elke week de nieuwste treasures van de Kringloopwinkel deelt. 

 

Zwarte stoelen

Bij de eethoek zou Denise ooit wel andere eetkamerstoelen willen. In het zwart zodat de balans daar qua kleur terugkomt. De houten office chair van ontwerper Pierre Jeanneret met webbing zitting staat hoog op het lijstje. Maar dan wel de look a like variant natuurlijk! “Want meegaan met de trends hoeft niet prijzig te zijn."  

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop