Interieurstudio Indre x By SIDDE

WOONSTIJL: Scandinavisch - Modern - Industrieel

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Maak kennis met ons nieuwe concept ‘Interieurstylisten X By SIDDE. We delen inspirerende blogs waarin we interieurstylistes, die graag met By SIDDE banken werken in hun interieuradvies, in het zonnetje zetten! We maken kennis met verschillende stylistes, die ons meenemen in hun werkwijze en expertise. Dit laten zij zien door de mooiste woonkamer-settings te stylen in onze Inspiratie Studio. Ontzettend leuk om te zien hoe elke styliste dit weer anders aanpakt...

 

We trappen af met de interieurstylisten Karin en Liesbeth van Interieurstudio Indre. Ze stylen By SIDDE banken Nomi en Knud op een Scandinavische manier en geven de ins en outs over het werk als een interieurstylist.


Een droom werd werkelijkheid

De gezichten achter Interieurstudio Indre zijn Karin en Liesbeth. Een interieur duo wat nu al meer dan één jaar samen werkt aan toffe projecten en daarnaast hun eigen Boutique opende in Hattem. Ze gooide allebei hun leven om door te doen waar ze blij van worden. Met dezelfde ideeën en dromen op het gebied van interieur besloten ze de handen in één te slaan... Samen een eigen ontwerpstudio en boutique oprichten! “Het leuke aan het werk als interieurstylist is de diversiteit in projecten, werken met passie en doen waar je hart ligt.”


Match made in heaven

Interieurstudio Indre onderscheidt zich omdat ze samenwerken als een duo. “Door samen te werken ben je soms gedwongen om anders te kijken” vertelt Karin. De projecten waar ze samen aan werken zijn erg uiteenlopend. Ze hebben als doel om een eindontwerp neer te zetten met identiteit. Dit doen ze door verder te denken dan de standaard en uit te gaan van trends, die aansluiten bij de klant. Het is dan ook belangrijk dat ze de klant goed leren kennen. Vanaf de brainstorm tot het volledig uitgewerkte ontwerp betrekt Studio Eigen de klant. Verder voldoet een goed interieur advies volgens Studio Eigen alleen als het functioneel en duurzaam is.


Style it like... Interieurstudio Indre

Tijdens hun bezoek aan de studio stylen ze de bank Knud in Mushy Beige en hoekbank Nomi in Groovy Grey op basis van hun gevoel. Ze maken gebruik van meegebrachte producten samen met woonaccessoires van By SIDDE, zoals kussentjes en salontafels. 

 

Liesbeth koos in de styling van hoekbank Nomi Groovy Grey voor een combinatie van frisse en warme tinten. Dit zorgt voor balans, volgens de styliste. Ze houdt van de lichte, Scandinavische interieurs. De houten panelen geven warmte aan deze woonhoek, waardoor je ook met weinig productstyling toch karakter creëert.


Rechte bank Knud in Mushy Beige, een warme tint die zich goed laat combineren met aardetinten zoals terracotta. Het straalt kalmte uit en zorgt voor een sereen gevoel in je woonkamer. Karin stylt bank Knud met accessoires uit de Boutique. Door te werken met eigen producten laat ze zien welke mogelijkheden er zijn. Het gebruik van accessoires in je interieur is niet alleen leuk, het maakt je woonkamer ook helemaal af. Karin kiest voor een mix van Japandi en Scandinavisch design. Less is more is wat typerend is aan deze woonstijl.


In interieurprojecten verwerkt Interieurstudio Indre graag By SIDDE-banken. “Het is fijn om samen te werken met By SIDDE, het is een duidelijk concept met een goeie uitstraling. De banken bieden comfort, zijn snel leverbaar, hebben een fijne prijskwaliteitverhouding en passen bovendien binnen iedere stijl.”


De Boutique, als verlengde van Studio Eigen 

Het tofste project waar de dames samen aan hebben gewerkt is hun eigen Boutique in het Centrum van Hattem. Alle producten in de winkel hebben ze samen met zorg uitgezocht en is dan ook een verlengde van het werk als interieurstylist. Hiermee verlagen ze de drempel om naar advies te vragen. Nu kunnen ze een plan concreter presenteren, omdat ze de klant alle mogelijkheden in werkelijkheid kunnen laten zien. De stijl uit de studio hebben ze volledig eigen gemaakt. “Klanten willen met ons werken om de sfeer die we uitstralen, ze moeten een gevoel bij ons hebben.” Ze zijn van woensdag tot zaterdag geopend en dinsdags op afspraak, mocht je een bezoekje willen brengen. 

 

Ben je opzoek naar een interieurstylist die jouw woonkamer omtovert tot een interieur wat helemaal eigen voelt met een Scandinavische uitstraling? Dan ben je bij Studio Eigen aan het juiste adres. 

 

Website: www.interieurstudioeigen.nl

Instagram: www.instagram.com/studio_eigen

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop