Welkom in onze Inspiratie Studio

Heb jij al kennis gemaakt met onze Inspiratie Studio? Online staan we voor je klaar, maar wist je ook dat we een studio hebben waar je ons merk kan beleven en de producten kan ervaren? Deze maand zetten we onze Studio in het zonnetje en laten we zien wat deze inspirerende plek te bieden heeft en hoe we jou nog beter kunnen adviseren.

Advies van onze interieurstylistes

Twijfel je tussen de By SIDDE banken? Welke past het beste bij mijn interieur en welke kleur matcht eigenlijk het beste bij mijn vloerkleed? Onze interieurstylistes helpen je in de studio met persoonlijk advies! Zij weten alles op het gebied van kleur, materiaal en sfeer. Door samen in gesprek te gaan over jouw woonwensen helpen zij jou met de juiste keuze. Hoe gebruik je de zitbank en welke plek krijgt deze in de woonkamer? Allemaal vragen die meespelen. Verder kunnen onze stylistes je gelijk vertellen hoe de bank gemaakt is en hoe jij hem thuis kunt onderhouden. Kortom, handig voor als je nog geen idee hebt waar te beginnen of juist voor dat stukje extra advies als bevestiging.

Kom proefzitten

Heel logisch als je even op de bank wilt zitten, voordat je hem in huis haalt. Elk model zit net weer anders en elk mens is anders. Houd rekening met je lengte, het zitcomfort, het gebruik van de bank en misschien wel het belangrijkst... de wensen van je huisgenoten. Een bank kan nog zo mooi zijn, maar als deze niet comfortabel zit heb je er niet optimaal plezier van. In onze Studio hebben we al onze modellen staan, zodat jij goed kan testen welke jouw voorkeur heeft. Plof neer op elke bank en voeten omhoog. Welk model is jouw favoriet?

Laat je niet verassen

Je hebt vast al eens van onze stofstalenkit gehoord. Een kit met de stof van de bank in verschillende kleuren, zodat je thuis alle stoffen rustig kan bekijken. Deze kun je gratis via onze website aanvragen. Toch is het vaak best eng om een bank te kiezen op basis van een klein lapje stof, dat snappen we. Op social media en onze website delen we daarom veel foto’s van onze banken in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we ook grote lappen stofstalen in onze Inspiratie Studio hangen. Deze lappen stof kunnen we over de bankdelen leggen, zodat je nog een betere indruk krijgt van de kleur! Laat jij je niet graag verassen en wil je er zeker van zijn dat je de juiste kleur kiest? Breng dan een bezoekje naar onze Inspiratie Studio.

Een inspirerende werkplek

Wist je dat wij onze studio, naast het openstellen voor bezoekers, ook gebruiken als creatief verlengstuk van ons kantoor en fabriek?! Ons creatieve team is wekelijks bezig met het restylen van de ruimte en met het verzamelen van nieuwe inspiratie, trends en ideeën. Deze zetten ze om in de mooiste interieursettings, die we graag met jullie delen. De ruimte wordt verder ook gebruikt voor het ontwerpen van producten en het vastleggen van onze collectie. Allemaal om jou, vanuit onze studio in Eerbeek, ook online te inspireren! Niet alleen om jou een goed beeld te geven van onze designbanken, maar ook om je leuke en handige tips te geven over hoe je bijvoorbeeld je eigen woonkamer kan stylen voor het nieuwe seizoen.

 

Buiten dit alles is een studiobezoek natuurlijk ook heel gezellig.. We verwelkomen je graag met een lekker kopje koffie. Enthousiast geworden? Maak van tevoren je afspraak via ‘Inspiratie Studio’ op onze website. Leuk om je te ontmoeten en tot snel..

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop