By SIDDE spot de mooiste kersttrends van dit moment.

Heb je de kerstboom al opgetuigd? Nu we nog steeds veel vanuit huis doen lijken we dit jaar veel vroeger te verlangen naar de gezellige kertperiode. De kerstboom hebben we in November al gespot en in bijna iedere straat zien we de lampjes in de voortuin al schitteren. Wij gingen op onderzoek uit en laten je de mooiste kersttrends van dit moment zien.

 

Met stip op één: het Cederboompje 

Heb je ‘m al gespot op Instagram? Er is sinds vorig jaar een nieuwe trend op het gebied van ‘kerstbomen’. De Ceder Libani Glauca heeft een plek in onze harten gewonnen want het is een sfeerveel minimalistisch boompje die helemaal past in de Scandinavische woontrend! Een groot bijkomend voordeel? Je hebt geen dozen vol kerstballen nodig. Je hoeft er helemaal niks in te hangen en nog is de sfeer geweldig. Dit is een heel tof alternatief voor de traditionele kerstboom. 

Bank Mads in het interieur van Sanne-Ilse.  

 

Een lichte traditionele kerstboom 

De traditionele kerstboom is zeker nog geen verleden tijd. We zien hem nog in het overgrote deel van de huishoudens. Waar vroeger de boom vaak met rode, zilveren of gouden kerstballen werd versiert zie je tegenwoordig ook steeds vaker een kerstboom met witte kerstballen en versiering. De witte kerstboom is een stijlvolle hippe verschijning in een rustig en strak interieur zoals deze.

 
Bank Sommer in het interieur van Elly

 

 

De bronzen kerstboom

De kerstboom versieren kan ook met een interieur trendkleur zoals Brave Ground. Verschillende bruintinten zoals brons en koper in je kerstboom, zorgen voor een warme stijlvolle uitstraling. Samen met de lichtjes geeft dit je woonkamer een magisch effect. De goudkleurige ornamenten geven een touch of glamour. In dit interieur zijn de bruintinten terug te vinden in de rest van het interieur, zoals in de poef, de lijsten en het zachte kussen in de bank.

Bank Mads in het interieur van Judith

 

 

 

Alternatieven voor de traditionele kerstboom

Houd je niet van een (traditionele) kerstboom? Dan zijn er natuurlijk genoeg leuke alternatieven te bedenken. Kijk bijvoorbeeld naar onderstaand interieur in kerstsfeer. Met wat lichtjes, een kleurrrijke warme wand en wat velours kussens creeer je binnen een halve dag ook een mooie sfeer.

 

Bank Sommer in het interieur van Linda

 

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie rondom de feestdagen? Volg ons dan op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste interieur trends.

 

Fijn december allemaal!

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop