Tess Interieur x By SIDDE

WOONSTIJL: Scandinavisch - Industrieel - Bohemian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontmoet interieurontwerper Tessa van Tess Interieur. 

Tessa’s passie voor interieur zat er al vroeg in. Als kind was ze altijd druk bezig met het tekenen van plattegrondjes van haar droomhuis. Ze wilde van kleins af aan architect worden, maar koos ervoor om Kleur en Interieur te gaan studeren op het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding heeft Tessa leuke stages mogen lopen; van het inrichten van etalages tot een interieurontwerp maken voor een grachtenpand in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze werkervaring opgedaan in een woonwinkel.

 

Kennissen vroegen haar om te helpen met het inrichten van hun woning. Ze vond dit zo leuk dat ze al snel voor haarzelf aan het werk ging met adviezen geven. Mensen helpen en de creativiteit die ze hierin kwijt kon was helemaal haar ding. De aanvragen bleven binnenstromen en ze besloot om haar eigen onderneming ‘Tess Interieur’ officieel in te schrijven bij de KvK.

 

Sinds anderhalf jaar neemt Tessa haar zusje Eveline regelmatig mee naar de klant. Eveline woont bij Tessa om de hoek. ‘Ze heeft gevoel voor kleur en interieur en vult mij hierin goed aan.’ Als een klant haar advies heeft uitgevoerd gaat Eveline mee om foto’s te maken van het eindresultaat. ‘We hebben samen grootse plannen voor de toekomst, voor nu is het heerlijk hoe het gaat met alle adviezen die binnen blijven stromen. We zien wel wat de toekomst brengt, we genieten vooral van deze momenten samen!’

Styling door Tess Interieur
Voor de styling van de Kaj in Hazy Wind heeft Tessa allerlei leuke items uit haar eigen woning meegenomen. Nu het herfst is, kiest ze ervoor om bruine accenten terug te laten komen. Ze wil een vertrouwd en gezellig gevoel overbrengen, net als thuis. Ze gebruikt hiervoor styling items van onder andere H&M Home, Xenos, Kwantum en Wibra.

Voor de styling met de Mads in Soft Grey heeft ze ook gebruik gemaakt van deze herfsttinten. Twee totaal verschillende banken, maar toch beide een fijne herfst stijl. Met een paar woonaccessoires kun je al zoveel sfeer creëren!

 

Tessa houdt ervan om in haar eigen huis ook in te spelen op het seizoen. Omdat Tessa thuis een goede basis heeft met natuurlijke tinten hoeft ze alleen maar de accessoires te veranderen. Afgelopen zomer had Tessa veel pasteltinten in huis. ‘Ik kan weer zo genieten van mijn huis, het voelt dan weer helemaal als nieuw. Ook gaat hier regelmatig een kwast over de muur, ik vind het heerlijk om dingen uit te proberen in huis!’ zegt Tessa.

Tess Interieur

Bij Tess Interieur kun je voor verschillende diensten terecht. Zo kun je kiezen voor een volledig advies van a tot z, een basisadvies met alleen meubels en kleuren of een thuisadvies van 2 uur. Tessa stelt zoveel mogelijk vragen tijdens haar eerste bezoek en probeert zich helemaal te verplaatsen in de klant. Met deze informatie gaat ze aan de slag en begint met schetsen en het verzamelen van materialen. Vervolgens werkt ze het hele plan uit op de computer en zet alles om in een 3D tekening. Door dit proces krijgt de klant een goed beeld van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

 

Tessa adviseert met regelmaat een bank van By SIDDE. De banken passen in elke woonstijl en vormen vooral een goede basis. Van een natuurlijke bohemian woonstijl tot aan een uitbundige kleurexplosie. Klanten reageren heel positief en enthousiast over de kwaliteit, stof en de zitting van de banken. Een By SIDDE bank staat ook hoog op haar eigen wensenlijstje.

‘Ik verplaats me helemaal in de klant’

‘Iedereen is anders en dat maakt dit vak ontzettend leuk’. Elke klant heeft andere wensen en eisen. Ze wil graag de mensen leren kennen voor wie ze aan de slag mag gaan. ‘Ik ben immers bezig met het creëren van hun thuis!’ zegt Tessa. Voor haar moet dat veilig en vertrouwd voelen. ‘Je huis is meer dan een plek om te wonen. Het is de plek waar rust, plezier, vertrouwen en genieten samenkomen: jouw thuis!’ Eén van Tessa haar doelen is dan ook: Persoonlijkheid aanbrengen in je huis. Ook vindt Tessa het ontwerpen van maatwerk meubels heel leuk, zoals een kastenwand op maat.

 

Het belangrijkste wat ze wil meegeven is dat je je gevoel moet volgen. ‘Blijf dicht bij jezelf en volg je eigen stijl! Dat maakt jouw woning persoonlijk en uniek’

Ben jij toe aan verandering? Tess Interieur helpt jou graag om een interieur te creëren dat helemaal voldoet aan jouw wensen en van jouw huis een echt thuis maakt! 

 

 

Instagram: @tessinterieur_

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop