Binnenkijken in het romantische interieur van @missjettle

Welkom in de woning van Mariët, haar man en twee zoontjes Nox en Peppe. Mariët heeft een romantisch interieur gecreëerd wat zich uit in lichte tinten en natuurlijke materialen. 

 

 

 

Liefde voor interieur

Mariët heeft haar liefde voor interieur niet van een vreemde. Haar moeder veranderde regelmatig de woonkamer en slaapkamers in huis. Eerder had Mariët veel roze en mint tinten in haar interieur. Nu is ze meer van het oudroze, beige en hout. Ze brengt regelmatig veranderingen aan in haar interieur. 

 

 

Kaj in Hazy Wind

Het gezin heeft voor bank Kaj in kleur Hazy Wind gekozen, vanwege de minimalistische vorm en de warme bouclé stof. Eenmaal in de woonkamer bleek de kleur nog mooier uit te komen dan verwacht. Het is een ruime en diepe bank. Net wat Mariët en haar man nodig waren. Zij liggen namelijk iedere avond beiden languit aan één kant van de bank.  

 

 

@missjettle

Mariët werkt in de kinderopvang, als leidster op de babygroep. Dit combineert ze met haar Instagram account @missjettle. Al 9 jaar inspireert ze vele volgers met haar interieur, inmiddels heeft ze 65 duizend volgers. Eerder postte ze elke dag. Nu ongeveer 1 keer per week. ‘Het moet natuurlijk leuk blijven om te doen.’ Mariët haalt toffe samenwerkingen uit haar account. Met nieuwe interieuritems van bedrijven, kun je nieuwe content blijven creëren. Naast interieur fotografeert Mariët ook graag mensen. En op vakantie gaat haar camera zeker mee. 

 

 

Thuis

De boomstam eettafel is uitgezocht door haar man. De rest van het interieur bedenkt Mariët zelf. Haar favoriete item op dit moment is de rotanstoel. Dit was een marktplaats gelukje. Mariët neemt graag een kijkje bij de Kwantum of de Sissyboy voor interieur accessoires. Ook HK Living vindt ze een leuk merk door de naturel items in hun assortiment. Ooit zou ze een kast op maat willen laten maken. Een gestucte vakkenkast tot aan het plafond. 

 

“Ons geluksmoment is als we aan de eettafel zitten en de eekhoorntjes komen langs hupsen door de tuin.” 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop