Binnenkijken in het warme Scandinavische interieur van @selsliving

We kijken binnen bij Selma. Ze woont met haar man en 3 jonge kinderen in Dordrecht. 4 jaar geleden zijn ze verhuisd van een appartement naar deze tussenwoning. De passie voor interieur is toen ontstaan.  

 

Hoogglans

De woning straalt rust uit. Selma zou het omschrijven als warm, een mix van Scandinavisch en Japandi. Tegenwoordig zie je veel houten vloeren. Maar ze hebben bewust gekozen voor natuursteen. Soms vragen mensen of een hoogglans vloer niet besmettelijk is voor een gezin met jonge kinderen. Maar het is juist super praktisch, want je maakt het zo weer schoon. En in huis moet geleefd kunnen worden.  

 

 

Model: Sommer in Oat Beige


@selsliving

Selma begon haar account op Instagram, gewoon als hobby. Ze werd benaderd door een bedrijf voor een samenwerking. Vanaf dat moment groeide haar account snel. Ze vindt het leuk om andere te inspireren.  

 

Beige beige beige 

In eerste instantie viel Selma op de beige kleur van model Sommer en niet eens zozeer op de vormgeving. Toen de bank er eenmaal stond, klopte het plaatje helemaal. Zo'n royale hoek hoort hier, het is een fijne familiebank. De kleur Oat Beige staat prachtig bij de vloer en de salontafel. Wit, beige en bruin zijn ook favoriet in Selma haar kledingstijl. Ze hoeft nooit lang na te denken wat ze zal kiezen. 

 

DIY

Selma maakt regelmatig DIY-video’s. Ze heeft diverse salontafels gemaakt. De tafel die er nu staat in travertin, is haar favoriet. Die blijft voorlopig wel even staan. Een muur schilderen, stuken, Selma leert het haar zelf aan en is inmiddels een allround klusser. Voor haar verjaardag vroeg ze een werkbank aan haar man. Niet echt een voor de hand liggend cadeau voor een vrouw, zegt ze lachend. Regelmatig vragen vrienden en familie om advies.  

Openlucht bios

Het liefste is Selma in de tuin. Ze haalt haar inspiratie van Pinterest en Instagram. Je ziet de Mediterrane invloeden terug. Even lekker zitten onder de overkapping. De poort kan open blijven want de straat loopt dood. De kinderen fietsen en skeeleren in en uit. En als ze naar bed zijn, dan zit Selma graag met haar man buiten met een drankje. In de toekomst zou ze een scherm willen ophangen en zo een openlucht bios maken.

 

Toekomst

Het gezin is gelukkig waar ze nu wonen. Als ze hardop dromen, dan willen ze ooit verhuizen naar een nieuwbouwhuis met een grote tuin. Want Selma houdt van het buitenleven. Deze zomer gaan ze met het gezin met de auto op vakantie naar Turkije. Genieten van het warme klimaat. Eigenlijk maakt het niet uit waar ze wonen of zijn. Want voor Selma is Thuis waar de kinderen zijn.  

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop