Binnenkijken in het interieur van @splitlevel.home

Maak kennis met Andrea, ze woont samen met haar man Markus in een split-level huis. De verspringende verdiepingen is precies wat het huis zo uniek maakt. Naast het werk als zelfstandig content creator, houdt Andrea zich bezig met haar eigen bedrijfje E1NDRUCK. Dit door het maken van grafische uitingen, reclame en gepersonaliseerde cadeaus.  

 

Woonstijl

Beige, wit met een vleugje zwart en zelfs roze. Deze kleuren zien we terug in het interieur. Andrea houdt zich niet vast aan een bepaalde woonstijl, maar koopt graag wat ze mooi vindt! Eenvoud is lijdend maar het moet in haar ogen er niet kil uitzien.  

 

Model: Moa in Soft Silk

Liefde voor interieur

Andrea ontdekte haar passie voor interieur via een vriendin. Door hier dagelijks mee bezig te zijn leert ze steeds weer wat nieuws. Vroeger had ze weinig met styling. Haar interesse voor inrichting heeft zich in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld.    

Bank Moa

De keuze voor bank Moa. Het eenvoudige ontwerp, de zithoogte en stabiliteit is wat de doorslag gaf. De kleur was echter geen makkelijke keuze. Doormiddel van de stofstalenkit die makkelijk besteld kon worden via de website wisten ze: de Soft Silk zou het worden. Na meer dan een jaar zijn Andrea en Markus nog steeds blij met hun beslissing. “De bank is nog steeds zoals hij op de eerste dag was” vertelt het stel.

 

Tip van Andrea: Ik raad het iedereen aan om de gratis stofstalenkit te bestellen. De kleuren op je computer of mobiel kunnen toch altijd weer anders ogen.

 

Instagram account @splitlevel.home

Aanvankelijk gebruikte Andrea Instagram als platform om vakantiefoto’s en kiekjes van eten te delen. Toen de plannen om een huis te kopen concreter werden, deed ze veel inspiratie op via Instagram. Ze heeft zelfs haar huis via Instagram gevonden. Een lieve volger stuurde een bericht dat er een woning te koop stond. Het huis was precies wat ze zich hadden voorgesteld. Nu inspireert ze anderen met haar instagram account en is ze hier ongelofelijk trots op. “Dit had ik me 10 jaar geleden niet kunnen voorstellen” vertelt Andrea.  

De betekenis van kunst

Kunst is een uitdrukking van emotie en creativiteit. Het kan dienen als middel om de wereld vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Andrea houdt ervan om zich door middel van kunst onder te dompelen in een fantasiewereld. Recent werd ze zich bewust van een kunstenares in haar stad. De prachtige effen doeken met gekleurde klodders. Het is een uniek stuk en vind je niet in elk huis. Het kunstwerk heeft een mooi plekje aan de muur bij de eettafel.  

 

Hobby's & dromen

Naast interieurontwerp houdt Andrea ervan om buiten te zijn. Op het platteland kan ze eindeloos fietsen met de eBike. In 5 minuten zijn ze aan de Noordzee en net zo snel ook ver weg van het dagelijks leven waardoor ze een beetje vakantiegevoel creëren. Het mooie landschap bij het huis is dan ook de reden dat Andrea en Markus dromen van een groot raam op de eerste verdieping. Ze willen het dak openbreken waardoor ze over de velden naar buiten kunnen kijken. Dit hopen ze binnen 5 jaar te realiseren.  


Geluksmomentjes

Andrea kan zich soms nog wel eens druk maken om wat ze nog niet heeft bereikt. Dan herinnert ze erg zichzelf aan hoeveel er is ontwikkeld. Haar Instagram dient hiervoor als een soort dagboek. Het belangrijkste is dat het goed gaat met familie en dierbaren, als iedereen maar gezond en gelukkig is. Wat betreft de liefde “Ik heb echt de beste man ter wereld, die maakt mijn leven compleet” vertelt ze.  

  

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop