The new spring

De lente is begonnen! Het voorjaar is hèt aangewezen moment voor een opfrisser van je interieur. We signaleren heldere pasteltinten, glazen accessoires, organische vormen en spetterende kleurcombinaties.

 

Organic shapes

De organische trend zien we al een tijdje. Ook deze lente mag het niet ontbreken. De rondingen geven je interieur een luchtig en geborgen gevoel. Ook de duurzame trend zet dit voorjaar flink door. Misschien kun je bestaande spullen een nieuwe draai geven? In deze setting met Nomi in Desert Light hebben we gebruik gemaakt van de pastel ‘bottle vases’ van Foekje Fleur. Zij verzamelt plastic afval uit de Maas in Rotterdam. De plastic flessen worden in een mal gevuld met gepigmenteerd vloeibaar porselein en daarna geglazuurd en gebakken. Met als doel om het bewustzijn van het grote zwerfafval probleem te verspreiden.

 

Bank: Nomi in Desert Light – Salontafel: Frey By SIDDE – Wandkleed: Grafium – Accessoires: Foekje Fleur.

 

 

Pastel shades

Zijn felle kleuren voor jou te gewaagd? Dan kun je deze lente je hart ophalen met pastellen. De heldere pasteltinten zie je dit voorjaar terug; in accessoires maar ook in muurverf. Combineer ze met geel voor een frisse lente look.

 

Bank: Mads in Soft Grey – Salontafels: Fika en Sjov By SIDDE – Kussens: POM, OVE, NIZA & IMO By SIDDE.

 

Maximalism

Een interieur met maximale kleurcombinaties en spannende prints zijn dit voorjaar meer dan welkom. Voorbeelden van de kleurtrends zijn poederroze, vanillevla-geel en muntgroen.

 

Tip: Combineer pasteltinten met warme kleuren. Hierdoor creëer je meer stevigheid in je kleurenpalet. Denk bijvoorbeeld aan roze met terracotta, zoals in de setting hieronder. Zo wordt je interieur niet te zoet en niet te flets. Perfect voor de lente!

 

Bank: Nord in Beach Sandy – Kussen: Bamse By SIDDE.

 

Touch of glass

Wist je dat… De lente haar naam ontleent aan het woord lengte? In dit seizoen zijn de dagen langer en dus schijnt de zon langer. Niet gek dat lichte tinten, veel daglicht en Scandinavische invloeden een rol spelen dit voorjaar. Ook glas kun je hierin goed toevoegen. In verschillende vormen en kleuren zoals deze heldergroene bijzettafel en de mooie transparante vaas.

 

Bank: Finn in Frosted Blue – Salontafel: Fika By SIDDE  

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop