Binnenkijken in het Scandinavisch interieur met industriële- en landelijke eigenschappen van @interieur_by_tess 

Alweer 14 jaar geleden verhuisde Tessa met haar man en twee dochters naar deze tussenwoning in Schiedam. Ze omschrijft haar interieurstijl als een combinatie tussen industrieel en landelijk. Kenmerkend is het gebruik van hout en zwarte accenten. 

 

Keuken verbouwing

Toen het gezin hier kwam wonen was er al veel naar hun zin in huis. 7 Jaar geleden besloten ze toch de keuken te verbouwen. De L-vormige keuken met eettafel maakte plaats voor een keukenblad aan één zijde en een mooi eiland om aan te zitten. In 2021 is de woonkamer voorzien van een nieuwe, tijdloze vloer, is de keuken uitgebreid en zijn alle wanden beneden gestukt.

 

Model: Nord XL in 'Beach Sandy'

De 'eye' catcher

7 jaar geleden waren de plannen voor de nieuwe keuken al gemaakt toen Tessa via Pinterest een woonkamer met een doorkijkhaard tegen kwam. Tessa groeide op met een openhaard in huis en het was altijd al een droom om dit in haar eigen huis te hebben. En dus werd het keukenplan op het laatste moment omgegooid. De gashaard functioneert nu niet alleen als warme sfeermaker, maar ook als praktische roomdivider.   

 

@interieur_by_tess

De passie voor interieur is al vroeg ontstaan. Tessa’s moeder was altijd al met interieur bezig. “Wat mijn moeder verzon, maakte mijn vader.” Ook bij de laatste verbouwing droeg hij zijn steentje bij. Via haar persoonlijke Instagramaccount volgde ze na verloop van tijd veel interieuraccounts. Dit werden er zoveel dat ze niet meer zag wat haar eigen vrienden plaatsten. En zo ontstond 4 jaar geleden @interieur_by_tess. Een platform om te inspireren en zelf ideeën op te doen.

 


Ruimtelijk effect creëren

Bij vrienden werd bank Sommer gespot. Zelf was het stel op zoek naar een bank op pootjes om de woonkamer ruimer te laten ogen. Al gauw kwamen ze terecht bij bank Nord in de XL-versie. De kleur ‘Beach Sandy’ past perfect in het interieur en met losse kussens wordt er meer sfeer toegevoegd. Vooral de korte levertijd vond Tessa ideaal. Het liefst ligt ze in de hoek van de bank. In de winter zet ze graag de losse stoel voor de haard.  
Een object waar Tessa erg blij mee is, is het tv-meubel. Deze is zelfontworpen en zorgt voor genoeg opbergruimte in de woonkamer.   

 


Geluksmomenten

Tessa houdt wel van wat gezelligheid. Een geluksmoment is tijd spenderen met het gezin. Wat opvalt is de gedeelde picknicktafel met de buren aan de voorkant van het huis. Deze wordt met regelmaat gebruikt door beide gezinnen om samen een kopje thee te drinken of om te lunchen.  

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop