Binnenkijken bij interieurstyliste @lotsofstyle

 

We kijken binnen in het huis interieurstyliste Lotte, met de bank Remus in Darling Blush.  

 

 

@Lotsofstyle jaren ‘30 woning 

Lotte is sinds kort verhuisd naar een oud pand in het zuiden van Breda. Ze woont hier samen met haar vriend, vier kinderen en binnenkort met de kleine poedel Coco.  Een droomhuisje wat Lotte betreft. Als interieurstyliste kan ze hier helemaal losgaan en dat is te zien! Elke plekje heeft de aandacht gekregen en is op zijn eigen manier gestyled. Een goede reden om eens langs te gaan en haar nieuwe huis te bewonderen.  

 

 

 

Modern, maar gezellig  

Haar vorige woning was voorheen behoorlijk wit, daar moest in dit huis verandering in komen. Geen witte muren en plafonds meer! Kleuren als beige en warme bruintinten geven het huis veel meer sfeer en warmte. In eerst instantie wilde Lotte haar interieur heel strak inrichten, maar ze merkte toch dat een stukje huislijkheid beter bij haar paste. Wat gezellige items en decoratie hebben hierin geholpen. Lotte houdt haar interieur minimalistisch en heeft een liefde voor de moderne Japandi stijl, met de organische vormen en houten meubels. Samen met een vleugje zwart geeft ze hier pit aan. Een combinatie van strak en gezellig, maakt dat de familie in dit huis ontzettend geniet. 

   

 

Een stapje uit de comfortzone 

Lotte stapt graag uit de comfortzone en probeert op deze manier mensen te inspireren. Plafonds in een kleur verven vinden veel mensen nog eng, maar zij laat zien dat het kan. Een beetje lef adviseert ze ook in haar interieuradviezen, door te spelen met kleur, in plaats van te kiezen voor de makkelijke grijstinten die we vaak zien. Haar inspiratie haalt ze overal vandaan. Woonbladen en Pinterest zijn favoriet, maar ook tijdens een wandeling of op vakantie komt ze op de meest creatieve ideeën. In haar interieurplannen gebruikt ze regelmatig banken van By SIDDE, omdat ze enthousiast is over de kwaliteit en het design.

  

 

Remus Darling Blush in het kaarsvet 

Toen de interieurstyliste de bank Remus nog geen drie weken had staan gebeurde er iets schokkends tijdens een videocall met vriendinnen. ‘Door alle gezelligheid van het bellen had ik niet door dat er kaarsvet op de bank aan het lekken was! Toen ik het zag schrok ik enorm... heel de kaars lag uitgesmolten over de bank.’ vertelt Lotte. Einde verhaal dacht ze, maar met een theedoek en strijkijzer probeerde ze deze ramp toch nog op te lossen.. En gelukkig, het ging er heel makkelijk uit! ‘Zo zie je maar weer hoe sterk de stoffen zijn’ zegt Lotte. Ik ben nog steeds elke dag blij met deze bank en hij heeft ook in deze woning weer een mooie plek gekregen.

 

 

Persoonlijke touch  

Een persoonlijke touch in het interieur kan volgens Lotte niet ontbreken. De grote organische vaas die ze heeft geërfd heeft ze in een ander jasje gestoken om in haar interieur te laten passen. Ook werkt ze met haar nieuwe bedrijf LOT’s of MEMORIES samen met een naaiatelier, waarbij maatschappelijke doelen voorop staan. Ze maken trendy plaids met stoffen erin verwerkt die herinneringen oproepen aan iemand of iets dierbaars. Zoals bruidskleding, babykleding of kleding van mensen waar je helaas afscheid van hebt moeten nemen. Op deze manier kun je de herinneringen heel dichtbij houden. 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Studio only open by appointment

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop