Binnenkijken in het naturelle interieur van @angelina_cura

Onder de rook van Rotterdam woont Angelina met haar man in een tussenwoning. 2 van de 3 kinderen zijn inmiddels uitgevlogen maar ze komen nog regelmatig even binnenvallen. 

 

Creatieve moeder

De liefde voor interieur heeft Angelina niet van een vreemde. Haar moeder was altijd in huis bezig. Dan verfde ze weer een kast of bekleedde ze een bed. Elke dag was er wel iets veranderd, en vooral kleurrijk. Toen Angelina trouwde en een eigen huis kreeg, paste ze ook lekker veel kleur toe. In de loop van de jaren ontwikkelde ze haar eigen stijl; basic en warm. Veel wit dat ze aanvult met naturel tinten en houten accenten.

Model: Knud in Graying Grey


@angelina_cura

Negen jaar geleden liet haar zoon Instagram zien. “Mam, dat is echt iets voor jou om te gaan doen.” In die tijd waren er nog niet zoveel interieur accounts te vinden. Angelina, of Lien zoals velen haar kennen, maakte mooie ruimtelijke foto’s van haar woonkamer. Daar vertelt ze persoonlijke verhalen bij. Dingen uit het echte leven. Maar wel met wat humor. Dat wordt gewaardeerd door haar volgers. Lien krijgt veel reacties en schrijft altijd een berichtje terug. Dat past bij haar karakter. Ze is een echt mensenmens. 

 

Knud in Graying Grey

Angelina houdt van strak en recht in haar interieur. Toen het tijd werd voor een nieuwe bank viel ze op de eenvoud van model Knud. De stof voelt lekker zacht aan en de stoere naden zijn een mooi accent. De bijpassende losse poef staat meestal voor het raam.

 

Buiten

De dag begint het beste in de tuin, op het bankje, met een kop koffie. Er is een fijne overkapping om lang van de seizoenen te genieten. De olijfboom in de tuin, was haar vader erg gek op. De boom komt uit Sicilië en verzorgt ze met veel liefde. Lien is half Italiaans. Cura is een deel van haar meisjesnaam. De tuin geeft een gevoel van vrijheid. Binnen en buiten komen samen. Er staat ook een picknicktafel. Niet per se een sieraad vindt Lien, maar wel praktisch als alle kinderen langs komen en ze samen lekker eten. 

Hobbies

Lekker shoppen is een favoriete hobby en dan vooral kleding en interieuraccessoires. Ze komt altijd wel met een nieuw kussen thuis. Of een kandelaars, daar heeft Lien er nooit genoeg van. Geluk zit niet zo zeer in het kopen van dingen. Het allerleukste is eigenlijk om met 1 van de kinderen een terrasje te pakken. En dan koffie met een lekker gebakje samen eten. Als ze spontaan hun moeder meevragen, dan kan de dag niet meer stuk.

 

Wat goed is, is goed

Vroeger had Angelina een tegeltje in huis hangen met de tekst; Wat goed is, is goed. In die uitspraak kan ze zich helemaal vinden. Wees blij met de dingen die je hebt. Dromen mag altijd, maar geniet van het moment en de dingen om je heen. 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop