Interieur inspiratie: binnenkijken in het Scandinavisch interieur van Anieke.

Interieur inspiratie: binnenkijken in het Scandinavische huis van Anieke. Vandaag zijn we in Veenendaal en kijken we binnen in het mooie interieur van Anieke. Ze woont samen met haar drie kinderen in dit prachtige nieuwbouwhuis.

 

Een mix van Scandinavisch- met een vleugje industrieel design.

De naam Scandinavisch design is al behoorlijk oud: in 1930 was een tentoonstelling in Stockholm genaamd Scandinavian Design. Sinds deze tentoonstelling wordt elk ontwerp uit Scandinavië standaard Scandinavisch design genoemd, mits het voldoet aan enkele eisen: het ontwerp is functioneel, eenvoudig en heeft een rustige uitstraling. In het interieur van Anieke zie je een mix van Scandinavische design items. Neem als voorbeeld de mooie koffietafels en de plantenbak.

 

 

 

 

By SIDDE bank Knud in Graphite Grey  

De grote woonkamer van Anieke vraagt om een groot statement en dat heeft Anieke gedaan met bank Knud. Knud heeft royale afmetingen, plek voor een groot gezin met 3 kinderen. De stof Vilty van bank Knud is gemaakt van 100% polyester met een wollen vilt optiek. De stof voelt lekker zacht en geeft een warm gevoel aan de woonkamer.

 

   

  

By SIDDE bank Knud in Graphite Grey  

In het eetgedeelte zie je een aantal industriële elementen terug, bijvoorbeeld in de keuken maar ook in de meubels. De zwarte accenten geven een stoere look aan de woonkamer en zorgen voor een krachtig interieur.

 

 

 

 

Spelen met licht en natuurlijke materialen 
Door de grote raampartijen kan je in dit huis mooi spelen met het licht. De vouwgordijnen laten mooi zacht licht binnen, wat fijn is voor de ogen op een zonnige dag. Naast spelen met licht komen ook natuurlijke materialen terug in een Scandinavisch interieur. In bijna alle meubels wordt hout verwerkt en ook planten kunnen niet ontbreken in een Scandinavisch interieur.

 

 

Ben je in het bezit van een mooie By SIDDE bank en wil je ook deelnemen aan een binnenkijker? Stuur ons dan een mailtje!  

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop