Een kijkje in het huis van @luisluise

Ontmoet Meike, zij woont samen met haar vriend Olli, haar zoon Luis (13) en haar twee katten Toni en Milo aan de rand van Düsseldorf. Meike werkt al 17 jaar lang in de zorg als begeleidster van mensen met een handicap. Het sociale aspect van haar werk vervult haar hart.   

 

Kleurcombinaties

Meike omschrijft haar interieurstijl als een bonte mix van een beetje Scandinavisch, vintage, kleur en designklassiekers. Ze is een groot fan van mooie kleurencombinaties. Favoriet is de vintage ladekast. Een echte blikvanger.

 

 

Model: Moa in Mocca Brown


Inspiratiebron

Op het gebied van wonen is Meike haar moeder een grote inspiratiebron. “Sinds ik me kan herinneren, was ze altijd in huis bezig. Je kunt je voorstellen hoe vaak ik thuiskwam en het interieur er weer heel anders uit zag”. In de eerste jaren dat Meike op zichzelf woonde kopieerde ze de stijl van haar moeder. Maar op de een of andere manier vond ze zichzelf er niet helemaal in terug.  

 

@luisluise

In 2010 startte Instagram account @luisluise. Dat zorgde voor nieuwe inzichten. Door veel te experimenteren en open te staan voor verschillende stijlen, is Meike haar woonstijl geworden tot wat het nu is. Instagram is een grote inspiratiebron. “Ik hou van het contact met mensen die ook gek zijn op interieur.” 

 

 

Bank Moa in Mocca Brown

Bank Moa heeft een prachtig en tijdloos ontwerp. Hij past perfect in de woonkamer en is groot genoeg als er bezoek komt. Zoon Luis en zijn vriendjes maken er ook graag gebruik van om op te ravotten en spelen. Leven met kinderen en katten is vaak een uitdaging voor een bank, maar Moa is er goed tegen bestand. Bovendien kunnen vlekken snel worden verwijderd en de wilde vijf minuten van de katten laten geen sporen achter in de stof.  

Hobby & project

Meike houdt van sporten zoals fitnessen, zwemmen en tennis. Naast interieur en sport is ze gek op eten. Ze noemt eten ook wel haar hobby. Om te ontspannen leest Meike graag boeken, bijvoorbeeld van haar favoriete schrijver: Sebastian Fitzak.

 

Een grote interieurdroom is om het platte dak van het huis te vergoten. Dat zou 60 vierkante meter extra leefruimte opleveren en voor het terras 40 vierkante meter. Het gezin moet nog even doorsparen voor dit project.

 

Favoriete plek

Elke woning heeft fijne hoekjes om je helemaal thuis te voelen. Meike’s favoriete plek varieert met de seizoenen. In de winter zit ze het liefst voor de openhaard met een glas rode wijn. In de lentemaanden voor de vensterbank in de serre. Genieten van de zon en de natuur. De beste manier om te ontspannen. In de zomer verschuift alles naar het grote balkon, waar ze graag tijd doorbrengen met vrienden en barbecueën.  

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop