Binnenkijken in het kleurrijke interieur van @inutrechtstaateenhuis

Een kijkje in het lichte en gekleurde Scandinavische interieur van Esther, haar vriend en hun twee zoons Mels (11) en Siem (9). “Het is een mengelmoes van wat wij beide mooi vinden.” Een licht interieur gecombineerd met natuurlijke materialen en kleuren.  

7 straatjes verder

Twee jaar geleden is het gezin 7 straatjes verder verhuisd. Ze besloten niets van interieur mee te nemen naar het nieuwe huis. Esther doet veel inspiratie op door te kijken op Pinterest en Instagram. Ook speelt ze qua accessoires graag in op het seizoen. De ‘staallook’ deuren zijn uitgebikt tot aan het plafond. Hierdoor geven de deuren een stoerdere look aan het interieur.  

@inutrechtstaateenhuis

Esther is mediamanager bij een frisdrankfabrikant. Ze houdt zich bezig met alle mediacampagnes voor dit bedrijf. Doordat Esther het leuk vindt om content te creëren en erg houdt van interieur, is ze vorig jaar een apart interieur account begonnen op Instagram.

Nord in Cloud Grey

In eerste instantie lieten Esther en haar man twee jaar geleden hun oog vallen op de Sommer. Ze vonden deze grootte en de vorm van de bank prachtig. Ide studio Eerbeek hebben ze verschillende banken proef gezetenDe wens was een stevige bank. Toen het stel op de Nord neerplofte, wisten zhet directdit is dé bank voor ons gezinEsther heeft gekozen voor de kleur Cloud Grey. Dit vindt ze een veilige en tijdloze keuze. 

Interieur

Esther is verliefd geworden op dit huis door de lichtinval in de eethoek, de buitenkant en de indeling van het huis. Vooral de eethoek die zowel in de keuken als in de woonkamer te vinden is, is favoriet. In de keuken eten ze graag met elkaar en in de woonkamer is het een heerlijke plek om spelletjes te doen en te borrelen met vrienden en familie. Het wandpaneel van Noakk brengt de meeste sfeer in de woonkamer, vind Esther.  

“Dit is ons droomhuis. We zouden hier niet zomaar weg gaan. Maar als ik dan verder zou mogen dromen zou ik graag zelf ons eigen huis bouwen van A tot Z.”

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop