We nemen een kijkje bij Manon van @casaleander

Manon deelt haar liefde voor interieur, styling en moederschap. Samen met haar man Kasper, dochtertje Rosie en hond Charlie wonen zij in ‘Casa Leander’. Een jaren ’30 woning te midden van Nijmegen. Een half jaar geleden mochten wij Manon blij maken met bank Borre en nu zijn we natuurlijk heel benieuwd hoe deze in de woonkamer staat en wat haar ervaring is. Let’s meet Manon..

 woonkamer, bank, bouclé, zachte stof, zitbank, interieur, styling, hoekbank, bruine bank

Casa Leander


Het stel heeft Nijmeegse roots en woont sinds drie jaar in hun huidige woning. De naam Casa Leander zegt het al, de familienaam. De naam is ontstaan met het interieuraccount dat Manon is begonnen als online logboek tijdens de verbouwing van hun huis. Bedoelt om het proces vast te leggen voor hunzelf, maar ook als leuk doorkijkje voor de familie. Tegenwoordig deelt ze als hobby veel interieurfoto’s en leuke, nieuwe stylingitems ter inspiratie. Op de bank licht het witte, ronde kussen Bamse van By SIDDE. 

Binnenkijker, styling, woonkamer, zithoek, woondecoratie, bankstel, bouclébank

Van groene oase tot rustige basis


De interieurstijl in huize Leander is door de jaren heen behoorlijk veranderd. Eerst was de woonkamer een groene oase van planten. Nu kiest Manon meer voor rust en minimalisme, door de natuurlijke en warme kleuren. Haar meubels en accessoires zijn licht, modern en een tikje bohemian. Toch blijft ze altijd bezig met nieuwe interieurplannen. ‘Door corona hebben we de rust gehad om lekker in het huis bezig te zijn en het één en ander te veranderen.’ vertelt Manon. Zo heeft Kasper de woonkamerkast gemaakt, de eyecather en het pronkstuk van de kamer waar woondecoratie en persoonlijke items in gestyled zijn. Manons liefde voor interieur is niet uit de lucht komen vallen. Ze heeft een avondopleiding gevolgd tot interieurstyliste en haar droom is dan ook om in de toekomst creatieve opdrachten te doen rondom interieur- en eventstyling, zoals bruiloften en baby-showers.

 Homedecoratie, vazen, woonaccessoires, interieurstyling, interieur

Borre in Cobblestone Brown


De keuze voor bank Borre was geïnspireerd door Angie van @at_angies_place. De kleur ‘Cobblestone Brown’ vond ze heel mooi staan bij de influencer. ‘Ik vroeg Angie naar haar ervaringen en hoe de kleur uitviel, in vergelijking met de stofstalen. Na haar enthousiaste reactie heb ik ook de bank aangeschaft. Een bank online kopen is op deze manier niet meer eng en spannend. Je kan juist goed zien hoe die bij iedereen thuis uitvalt. Ik krijg nu ook zelf vaak de vraag hoe ik de bank ervaar in combinatie met een huisdier, maar dit gaat echt heel goed. Ik leg voor Charlie meestal een plaid neer.’ Vertelt Manon. 

 Interieur, interieurstijl, woonstijl, scandinavisch, bank, boucle, binnenkijken

Ochtendroutine


Manon geniet dagelijks van haar gezin en interieur. ’s Morgens heerlijk rustig samen met Rosie de dag starten, op de bank, met het ochtendzonnetje, beschrijft ze als haar ultieme geluksmomentje. Vanaf de bank heeft ze een doorkijkje de kamer in en geniet ze van de zelfgemaakte kast en grote plant die in de keuken staat.

 Binnenkijker, eethoek, woonkamer, interieur, homedecoration, interieurstyling, interieurinspiratie

Droomhuisje


Leuk nieuws! Het stel heeft een vakantiewoning in Epe gekocht, midden op de Veluwe. Manon kan niet wachten om ook hier weer haar eigen draai aan te geven. Het huisje wordt een plek waar het gezin af en toe heen kan gaan om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Heerlijk in de natuur en tijd voor elkaar… wie wil dat nou niet? Daarnaast wil het stel ook anderen de gelegenheid geven om hier te vertoeven en worden er plannen gemaakt om het te verhuren, dus stay tuned..

By SIDDE, Borre, binnenkijker, interieurinspiratie, inspiratie, interieur, styling, interieuradvies, woonkamer, bouclé

Heb jij de andere binnenkijkers van deze maand al gezien? Neem vooral even een kijkje bij Missterieur of Huisjeboompjeliefde.

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop