Vijftig tinten beige

We trappen het nieuwe jaar af met het thema: ‘Vijftig tinten beige’. Beige is één van de grootste interieurtrends op dit moment, of het nou gaat om muurverf of accessoires.Het past in nagenoeg iedere interieurstijl. Van Scandinavisch tot modern. Aardetinten als zandkleur, taupe en beige zien we het meest terug. Opvallend bij deze trend is de combinatie met warme houtsoorten. 

 

 

Warm White 

 

Met de tinten wit, crème en beige creëer je veel rust en warmte in huis. Vooral in combinatie met zachte bekleding van de meubels zoals met een velvet of teddy stofDoor wit toe te voegen krijg je een hele frisse en beachy look. Deze tinten zorgen voor een rustige basis waarmee verschillende materialen makkelijk te combineren zijn.  

 

 

 

 

Soft Pink  

 

Één van de tinten waarmee je beige creëert is roze. Hierdoor is deze kleur goed toe te passen in een beige interieur. De roze accentkleur geeft het gewenste woongevoel bij zowel strakke als organische vormen. Deze toevoeging geeft je interieur een warme en zachte uitstraling. 

 

 

 

Simply Yellow 

  

Beige is er in verschillende tinten en is het hele jaar door fantastisch te combineren met de accentkleuren van het seizoen. Denk hierbij eens aan pasteltinten in het voorjaar, zonnige kleuren in de zomer (zoals bij deze woonkamer styling). Daarnaast doen warme tinten zoals terra het juist weer goedin de winter. 

 

 

 

Rich Grey 

 

Ook grijs kan erg goed gecombineerd worden met beige tinten. In sommige grijze items zie je deze tinten ook terug. Zoals bij de bank Moa By SIDDE in Mixed clay. Deze zachte stof is een mix van de kleuren grijs, beige en bruin. Combineer je grijze interieur items met wit, créme, beige en hout voor een rustgevend geheel. 

 

 

 

 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop