Nine Dots x By SIDDE

 

WOONSTIJL: Scandinavisch - Modern - Industrieel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Wil je een By SIDDE bank kopen, maar heb je geen idee hoe deze het best uitkomt in je woonkamer en wil je het liefst ook een complete re-styling? We gotyou! Met ons nieuwe concept: By SIDDE x interieurstylisten, brengen we jou op een gemakkelijke manier in contact met verschillende interieurstylisten die perfect passen bij onze stijl. In onze Inspiratie Studio geven weadvies over onze banken, maar voor een compleet interieuradvies raden we je aan om contact op te nemen met een van de geweldige interieurstylisten op onze website. Deze week is interieurstylist Renate van Nine Dots aan het woord!

Het gezicht achter Nine Dots
De Brabantse Renate uit Oss is in 2017 begonnen met Nine Dots interieurontwerp en maakt inmiddels al 5 jaar veel klanten blij met haar interieuradviezen. Interieur is haar grootste passie en dat straalt ze ook uit.Tijdens haar werk is ze natuurlijk continu bezig met de mooiste interieurs creëren, maar ook in haar vrije tijd bladert ze graag door woonbladen en brengt ze regelmatig een bezoekje aan woonwinkels. Die passie voor interieur is niet komen aanwaaien, Renate is namelijk al van kleins af aan bezig met interieur. Hiervoor werkte Renate in een hele andere branche. Ze werkte als Business Development Manager en reisde naar veel verschillende plekken. Op een gegeven moment werd haar verlangen naar een eigen interieur bedrijf zo groot dat ze is begonnen met Nine Dots. Ze is haar droomachternagegaan en het is haar beste beslissing ooit geweest!

 


Een drukke carrière als interieurstylist 
Vol zelfvertrouwen is Renate begonnen aan dit avontuur en met succes… Ze kan zichzelf inmiddels een ervaren interieurstylist noemen met een drukke agenda. Renate biedt verschillende interieuradvies pakketten aan op haar website. Volledige projecten van a tot z, een lichtplan, een 3D ontwerp, kleuradvies etc. Haar projecten variëren enorm, van een nieuwbouwwoning tot een dierenkliniek… Haar gaafste project? “Moeilijk om te kiezen, maar onlangs heb ik gewerkt aan een penthouse in Amsterdam met 3 etages, dit zal mij altijd bijblijven!” Tijdens de projecten neemt ze de klanten volledig mee in het creatieve proces. Dit zorgt ervoor dat ze een persoonlijke band opbouwt, het is immers toch je huis waar het om gaat!

Bezoek aan onze Inspiratie Studio
Als onderdeel van deze samenwerking komt Renate langs in onze Inspiratie Studio. Ze gaat twee echte ‘Nine Dotssettings creëren. Renate is een groot liefhebber van onze banken. Ze adviseert ze vaak in haar interieurplannen aan klanten, maar ook veel familieleden hebben een By SIDDE bank. Zelf heeft ze bank Remus en Nomi in haar woonkamer staan. Haar favoriete bank? “Bank Nomi, ik ben dol op de ronde vormen, deze breken de rechte lijnen in je interieur.” Omdat ze andere banken wil gebruiken dan die ze thuis heeft staan, heeft ze gekozen om bank Sommer in de kleur Silver Grey en Nord in de kleur Pale Blue te stylen.Met gebruik van veel kleur styledRenate onze By SIDDE banken helemaal in haar eigen, unieke stijl... Wij zijn fan!
 
 

 

Scandinavisch met veel kleur
Renate zal haar interieurstijl omschrijven als Scandinavisch met veel kleur. Een lichte Scandinavische basis om daarna los te kunnen gaan met kleur. “Heel veel klanten zijn bang voor kleur, dan kiezen ze 1 kleur en verder alles wit, terwijl een interieur juist rustiger wordt als je kleur overal goed en gelijkmatig laat terugkomen.”  

 

Bank Nord in Pale Blue combineert Renate met koele en warme tinten zoals blauw, lila en oranje. Er is veel kleur gebruikt, maar doordat Renate de kleuren zorgvuldig overal laat terugkomen, blijft er rust en harmonie in deze setting.

“In een interieur mogen planten wat mij betreft niet ontbreken!” 
Styling is een belangrijk onderdeel voor een interieurstylist. Het favoriete styling item van Renate is de roze plantenbak van Ferm Living. Een fijn item dat in elk interieur goed staat en natuurlijk perfect voor een mooie plant. Renate een grote fan van planten. Geen interieur zonder planten, wat betreft Renate. Daarom biedt ze ook plantenstyling aan, want welke planten kies je en hoe en waar zet je deze in de ruimte? Renate weet er alles vanaf!

Bank Sommer in Silver Grey styled ze met verschillende vrolijke tintjes, zoals blauw, roze, lila en oranje. De planten en verse bloemen geven deze setting een frisse look en maken het helemaal af. Krijg jij ook zo’n fijn voorjaarsgevoel van deze setting? 

 

Wil jij graag een By SIDDE bank, maar weet je niet goed welke het best in jouw woonkamer staat? En ben je wel toe aan een nieuwe Scandinavische, kleurrijke look in je woonkamer? Renate van Nine Dots helpt je graag verder! 

 

 

Website: www.nine-dots.nl  

 

 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop