Maak kennis met onze nieuwe designbank: Finn

Mogen we je voorstellen aan onze nieuwe elementenbank Finn? De bank voor iedereen die lekker en stijlvol wil loungen. 

 

 

 

Het ultieme loungegevoel 

 

Finn is een zachte elementenbank die in elke woonkamer past. Eindeloos elementen toevoegen en combineren met deze nieuwe bank van By SIDDE! Finn is bekleed in stof Ebbe, een fijngeweven stof in 8 verschillende kleuren, van zacht beige tot diep terra. Finn heeft een zacht zitcomfort, waardoor je heerlijk samen kan loungen na een lange werkdag. 

 

 

 

Unieke mix  

 

Er zijn 7 basisopstellingen die je naar wens kunt aanvullen, passend bij de grootte van je woonkamer. Door een los element of een hocker toe te voegen, creëer je een speelse opstelling. Alle elementen zijn rondom gestoffeerd, waardoor ze ook los in de ruimte te plaatsen zijn.  

 

 

 

Hoe style je Finn? 

 

Bank Finn past zich makkelijk aan bij diverse woonstijlen. In de styling kun je zien hoe wij een lichte basis op verschillende manieren hebben gestyled met Finn in Simply Beige. Houd jij van een modulair en Scandinavisch design? Dan is elementenbank Finn echt wat voor jou. 

 

 

Ben jij opslag verliefd geworden op deze nieuwe designbank? Vraag dan een stofstalenkit aan en bestel hier je favoriete opstelling voor in jouw woonkamer. 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop