Maak kennis met onze nieuwe bank: Kaj

Mogen wij jou voorstellen aan onze nieuwe desginbank Kaj? Laat het XL-loungen maar beginnen.

 

 

Dè royale bank 

Kaj is een Scandinavische designbank van royaal formaat. De bank is bedoeld om lekker op te loungen en tegelijkertijd een stijlvol en modern designmeubel in je interieur. Een echte eyecatcher! Hij is er twee maten, namelijk 286cm of 256cm. Geen zorgen of de bank wel door jouw deur naar binnen past, want hij is uit twee delen gemaakt. Het zitcomfort is niet te hard en niet te zacht.  De vulling is opgebouwd met bonell binnenvering, nosag ondervering en koudschuim vulling. De bijpassende rugkussens zijn inclusief.

 

We love Bouclé

Kaj is gestoffeerd in een Bouclé stof genaamd Koska. Een tijdloze stof die je herkent aan de fijne lus structuur. Bouclé heeft van zichzelf stretch, waardoor de afgeronde vormen bij dit kubistische model, goed tot hun recht komen. De stof geeft wat ruimte op de zitting en rug in gebruik. Dat onderstreept de stoere, nonchalante look van deze bank. Stof Koska is er in 8 verschillende tinten. Van sprankelend wit tot diepblauw.  

 

  

Hoe style je de Kaj?

Bank Kaj past zich makkelijk aan bij diverse woonstijlen. Stof Koska in kleur 101 ice cream is daarbij een goed uitgangspunt. De neutrale basis laat zich mooi blenden met natuurlijke kleuren en organische materialen; de Japandi stijl. Of maak een statement en voeg 2 primaire accentkleuren toe in je accessoires. Zoals hier met groen en blauw; Scandinavische Invloeden.  

 

 

Ben jij opslag verliefd geworden op deze nieuwe designbank? Vraag een stofstalenkit aan en bestel hier de Kaj voor in je eigen woonkamer.

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop