Interieur inspiratie: Binnenkijken in het lichte interieur van Sylvie

We kijken binnen bij Sylvie, een echte Brabantse Bourgondiër! Samen met haar man en drie kinderen woont ze in het mooie Langenboom.

Van een donkere, oude woning naar een fris en modern paleisje

Sylvie en haar gezin kwamen na een lange huizenjacht in Langenboom uit bij deze vrijstaande woning. Het huis stond al een hele tijd te koop. Van binnen was de woning donker en oogde het klein en onpraktisch door de vele trappetjes, hoekjes en wanden. Niet bepaald geliefd bij de kopers dus, maar Sylvie wist er doorheen te kijken. Zij toverde deze donkere woning om tot een modern en fris paleisje. Ze verfde alle muren, houten balken en trappetjes wit. De vloer werd voorzien van een licht-eiken visgraatparket. De verschillende hoeken, hoogteverschillen en het plafond met de houten balken maken de woning nu juist bijzonder en eigen! Een sfeervol huis waar de familie met veel plezier al zo’n 11 jaar woont.

Sylvie deelt haar liefde voor interieur

Voor Sylvie was interieur altijd al een passie. Ze wisselt elk seizoen met woonaccessoires en haar hoofd zit vol met nieuwe interieurplannen en woonideeën. Door haar zoons werd ze nieuwsgierig naar Instagram. De eerste interieurfoto was zo geplaatst en veel likes volgde. Eén van haar zoons daagde haar uit om meer likes te halen dan hem… en dit lukte! Na het bezoek aan de VT-wonen beurs won Sylvie een tuinkamer via Hartman en Jan de Boer Tuinhuizen, waardoor haar account snel ging groeien. Sinds dien deelt ze elke dag haar liefde voor interieur, waarmee ze veel volgers weet te inspireren. Wat begon als een grapje is uitgelopen tot een grote hobby..   

Scandinavisch design met een stoere touch en een tikje boho

Sylvie omschrijft haar interieurstijl als Scandinavisch met een stoere touch en een tikje boho. De basis houdt ze graag modern, licht en neutraal, zodat ze kan afwisselen met decoratie. De zwarte items geven haar lichte woning een ruw randje. Een beetje boho is bij Sylvie ook welkom. Zo houdt ze enorm van de rieten schalen die overal in haar huis te vinden zijn. Sylvie shopt regelmatig bij By-Boo, HKliving en Xenos.­De vakkenkast aan de muur is Sylvie’s trost. Samen met haar vader heeft ze deze gemaakt. De kast vult ze met haar favoriete woondecoratie.

By SIDDE bank Nord in Warm White

Sylvie viel voor de bank Nord van By SIDDE. Ze twijfelde nog tussen de kleur Beach Sandy of Warm White. Beach Sandy zou de veilige keuze zijn, maar door de protexx garantie durfde ze toch voor haar favoriete kleur te gaan.. Warm White! En dat bleek een goede keuze te zijn. De hoekbank heeft een prachtige plek gekregen. Hij past precies in de hoek van de woonkamer, waardoor de ruimte een stijlvolle en huiselijke sfeer krijgt.

Toekomstplannen

Sylvie zit niet stil. Haar creatieve ideeën gaan verder. Een aanbouw aan de keuken is nog een grote wens en de tuin wordt binnenkort ook onder handen genomen. Wil je op de hoogte blijven van Sylvie’s interieur? Neem dan een kijkje op haar Instagram via @ourlifeatno5

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop