Interieur inspiratie: binnenkijken in het interieur van Gina

Wooninspiratie: Een kleine binnenkijker in het prachtige huis van Gina, haar man en hun 3 kinderen. We zijn dit keer niet in Nederland maar in de Duitse stad Trier (DE). Een gezellig familiehuis waarbij de hoekbank Sommer een grote rol speelt.


De grote verbouwing in Trier

Gina en haar man kochten een aantal jaar geleden hun droomhuis in Trier, maar voordat het een droomhuis was, is er nog veel werk verzet. Samen hebben ze het huis gerenoveerd en er een echt familiehuis van gemaakt. Familie staat centraal bij Gina en dat zie je terug in elke hoek van het huis.

 

 

Een gezellig, Scandinavisch huis met de hoekbank Sommer van By SIDDE

Een echt familiehuis heeft natuurlijk ook een grote hoekbank nodig. Gina koos voor de Scandinavische hoekbank Sommer van By SIDDE. Een bank die gemaakt is voor het hele gezin en waar gezellige avonden gegarandeerd zijn.

De kleur Silver Grey past perfect bij de meubels van Gina en staat in harmonie met de mooie lichte vloer en de antraciete accenten.


Een lichte stoffen bank met kleine kinderen?

By SIDDE biedt 5 jaar vlekgarantie dankzij de gratis Protexx impregnering. Maak je geen zorgen om vlekken. De meest voorkomende vlekken vallen onder het garantieplan.

 

 

De tuin - een oase van rust en ruimte

Een vakantie bij huis vieren is voor Gina en haar familie geen probleem. Gina en haar man hebben van de tuin een echte oase van rust en ruimte gemaakt. Een prachtig groot zwembad en een heerlijke loungeset, wat wil je nog meer? Kijk je mee naar de rest van het huis?

 

Haal de zomer ook in huis door kleur toe te voegena aan je interieur. Ben je benieuwd welke. kleuren het beste passen in jouw interieur? Lees hier een artikel met tips.

 

 

Op zoek naar meer wooninspiratie? Bekijk hier de rest van onze levende blog.

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop