De 4 voordelen van onze stalenkit

Een stof en kleur uitkiezen voor je nieuwe bank is niet altijd makkelijk. Het kan behoorlijk spannend zijn om online een keuze te maken, zonder de stof in het echt te hebben gezien. Er komen veel dingen bij kijken, zoals licht, kwaliteit, warmte en noem maar op. Daarom werken wij met stofstalenkits! Hieronder belichten we de 4 voordelen van onze stofstalenkit..  

 

Thuis is toch altijd anders

Online een stof bekijken blijft best lastig. Op je telefoon ziet de kleur van de bank er weer anders uit dan op je laptop. En op de computer van je partner oogt de stof weer net iets warmer dan op die van jou. Hoewel wij ons best doen de kleur en stof op de foto zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten komen, ziet het er in je eigen woonkamer toch altijd weer net anders uit. Daarom adviseren wij altijd om een stofstalenkit aan te vragen van de bank die jij op het oog hebt. Dan ontvang je thuis de stoffen in elke kleur en kun je gemakkelijker een keuze maken.

stofstalen, stoffen, stofstalenkit, monsters, proefstaaltjes, stalen, kleuren, bank uitkiezen, moodboard

'Past de bank wel bij ons vloerkleed?'

Met de stofstalenkit heb je de mogelijkheid om de kleur bij de verschillende meubels in je interieur te bekijken. Op deze manier kun je meubilair en accessoires handig combineren. Past de kleur van de nieuwe bank ook goed bij de fauteuil? Of past de stof bij de gordijnen? En misschien nog wel de belangrijkste vraag.. past de bank bij de kleur op de wand? De kit kun je ook meenemen op pad naar bijvoorbeeld een woonwarenhuis, ideaal dus!

 

Daglicht, schemering, kunstlicht.

Het is belangrijk om de stof te bekijken op de plek waar de bank komt te staan. Het licht is namelijk bepalend voor de kleur van de stof. 'S ochtends kan de kleur heel anders lijken dan aan het einde van de middag. Laat de stoffen eens 24 uur liggen en beslis daarna welke kleur jij het mooist vindt uitkomen in de woonhoek. 

Nord, Moa, stoffen, stofstalenkit, proefstof, kleuren, stof, materiaal.

 

Loving is Sharing

En als kers op de taart mag je de stalenkit ook nog houden. Sommige klanten gebruiken de stoffen om er wat nieuws mee te maken, zoals een kussensloop. Wij worden altijd blij van deze duurzame en unieke ideeën. Natuurlijk zouden wij het heel erg leuk vinden als jij je familie, vrienden of de buurman er blij mee maakt, nadat jij de keuze hebt gemaakt. Hoe meer By SIDDE fans, hoe mooier, toch?


stofstalenkit, stoffen, stof, kleuren, materialen, bank uitzoeken, By SIDDE.

 

Wil je meer weten over onze stoffen? Klik dan hier. Of wil je graag een gratis stofstalenkit van jouw favoriete model bestellen? Dat kun je hier doen. Wij hopen dat jij snel mag genieten van ons Scandinavisch Design.  

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop