Binnenkijken bij Dian in @casa_wapenveld

Sinds een paar maanden woont Dian samen met haar verloofde Mitha en kat Loua in deze sfeervolle nieuwbouwwoning aan het water. Ze omschrijft haar interieurstijl als Japandi. 


 

@casa_wapenveld 

Twee jaar geleden ging het stel samenwonen en ontstond bij Dian haar gevoel voor interieur. Ze zag veel interieurs voorbijkomen op Instagram en werd enthousiast. Het Instagram account @casa_wapenveld met haar eigen fotografie ging van start. Dian ziet het als een soort van hobby. Daarnaast werkt ze als kinderleidster op een babygroep. “Niets maakt me gelukkiger dan iedere ochtend blije snoetjes te zien.” 

 

 

Moa in Soft Silk 

Dian haar favoriete interieur item is bank Moa in Soft Silk. “Het is de eyecatcher van onze woonkamer.” Ze hebben gekozen voor deze bank omdat hij tot aan de grond komt. De vorm en kleur zijn helemaal Dian haar ding. Dit hoekje in de woonkamer is het favoriete plekje in huis.  

 

 

Interieur 

De leukste ruimte in huis vindt Dian de woonkamer. Veel items uit haar interieur komen bij H&M home vandaan. Dian heeft een vaasjes tik.  Ze creëert iedere keer hoekjes in huis waar ze weer nieuwe vaasjes voor kan aanschaffen. Aangezien het stel nog maar twee maanden in deze woning zit, hebben ze nog veel plannen met het interieur op de bovenverdieping. Graag zou Dian de muren in haar slaapkamer verven met kalkverf voor een betonlook. Ook is het nog een droom om een inloopkast te creëren met een grote spiegel en een poef in het midden.

 

 

Genieten van de kleine dingen 

Naast interieurfotografie gaat Dian graag de natuur in om een fijne wandeling te maken. Aangezien het bos vlakbij is, wandelen ze hier graag na het werk. “Ik ben op het punt in mijn leven dat ik geniet van de kleine dingen. Bewustwording en positiviteit. Zoek altijd de lichtpuntjes in het leven!” 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop