Binnenkijken in de verbouwde jaren ’30 woning van Sarina

Van een nieuwbouwhuis naar een verouderde jaren ’30 woning met veel potentie. Samen besloten Sarina en Guido het klusavontuur aan te gaan. Nu wonen ze in dit prachtige huis met hun twee kindjes en Oudduitse herder Noortje. Wij mochten binnenkijken, kijk je mee?

  

Jaren ’30 klushuis

5 jaar geleden begon het grote klusavontuur. Sarina was altijd al verliefd op de huizen in deze straat, omringt door prachtige natuur. Toen ze via via hoorden dat het huis te koop zou komen, was dit hun kans! Er moest veel gebeuren maar daar konden ze gelukkig goed doorheen kijken. Zo viel Sarina als een blok voor de mooie authentieke elementen van het huis zoals het glas in lood. Een sprong in het diepe en het klussen kon beginnen. Drie maanden hebben ze keihard gewerkt aan het huis, het is helemaal gestript en opnieuw ingericht. Sarina bleek halverwege de verbouwing ook nog eens zwanger te zijn van hun eerste zoontje. Hierdoor kreeg de kinderkamer natuurlijk voorrang. Waar ze het meest trots op zijn? Dat is toch wel de zolder! De zolder kreeg de grootste metamorfose en is dan ook naar eigen zeggen het mooiste project.

 

 

 

Van pinterest naar interieurkeuze

Als je begint aan zo’n tof project kun je de stijl helemaal zelf bepalen. Hierin was het voor Sarina wel belangrijk dat de jaren ’30 woning mooi tot zijn recht kwam. Haar stijl is niet in één woord te vatten. Ze is gek op de Japandi stijl maar wil zich niet laten beperken. Zo noemt ze het Japandi maar dan op haar eigen manier. “Ons huis is licht, vrouwelijk en ik hou het ene moment wat meer van Scandinavisch, dan weer van Bohemian en soms heb ik ineens weer zin in meer contrast en soberheid.” zegt ze. Vroeger vond Sarina het al leuk om bezig te zijn met interieur, nu kan ze dit toepassen in haar eigen droomhuis. Haar inspiratie haalt ze van Pinterest en Instagram waardoor ze besloot om zelf ook haar interieur te delen via Instagram. Daar kunnen we meegenieten van de mooie wooninspiratie van het interieur van @hoff.van.saar.

 

 

 

Een plek om van te genieten

Voor ieder moment van de dag is er wel een fijne plek in huis om van te genieten. Wanneer er bijvoorbeeld vrienden en familie over de vloer zijn is het heerlijk om aan de tafel in de keuken te zitten. Ook houdt het gezin ervan om buiten in de natuur te zijn, hiervoor dient de grote tuin als perfecte plek. Als de dag voorbij is en de kindjes op bed liggen biedt de bank het fijne comfort om nog even te ontspannen. ‘s Avonds schuiven ze de hocker voor de bank zodat ze languit met de voetjes omhoog kunnen. Perfect voor een lekker tv-avondje!

 

 

Gewaagd een lichte bank

Sarina en Guido werden voor gek verklaard dat ze een lichte bank kozen met twee kleine kindjes. Nu zijn ze er alweer een half jaar heel blij mee en is de bank nog als nieuw dankzij de Protexx behandeling! Ze kozen voor de rechte bank Remus met zijn brede ribstof. De woonkamer is namelijk niet erg groot, dus de compacte Remus past hier mooi. Wat betreft de kleur wist Sarina meteen al dat het een lichte kleur moest worden. De kleur Ivory Beige past goed bij de houtenpanelen achter de bank en vormt een eenheid met de kleur op de muur.

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop