Binnenkijken in het huis uit 1913 van @ninaanouk en haar gezin

Welkom in de karakteristieke woning van Anouk, Sylvian,Lenn (2) en hond Tom. Het stel woont nu 5 jaar in deze woning en hebben er net een keukenverbouwing op zitten. In september verwachten zehun tweede kindje. 

 

Rust in het interieur 

Anouk is marketeer voor een raamdecoratie bedrijf en haar vriend is ondernemer. Omdat het werk altijd lekker druk is, vinden ze graag rust in hun interieur. Vandaar dat de basis licht en wit is. Bij de aankoop van dit huis gaf het ruimtelijk gevoel de doorslag. Ze hebben de eerste 4 jaar amper wat aan de woning hoeven te doen.  

 

Voorheen hadden Anouk en Sylvianeen grote hoekbank. Die nam te veel ruimte in beslag. Een rechte maar royale bank zorgt voor meer openheid in de woonkamer. Vandaar de keuze voor de bank Kaj in kleur Hazy Wind. “Het is een ruime en luchtige bank doordat hij op pootjes staat.”  

 

 

@ninaanouk  

Anouk haar Instagram account is een uit de hand gelopen hobby. Ze begon er mee toen ze dit huis kochten. De content die ze deelt moet wel echte content zijn. Dat vindt Anouk heel belangrijk. Nu ze nu moeder is, vindt ze hetwel lastig om te bepalen wat je wilt laten zien van je kinderen 

 

 

Verliefd op het huis 

Direct bij de eerste bezichtiging was Anouk verliefd op dit huis. “Het is een unieke woning vanwege de verschillende ruimtes en dat maakt het zo leuk.” Doordatde kleine keuken afgesloten, achter in de woning lag, hebben ze de schouw uit de eetkamer gesloopt en hier een nieuwe keuken geplaatst. Helemaal met de komst van Lenn miste je de connectie met een leefkeuken.Ze zijn erg blij met het eindresultaat.  

 

 

Recht-toe-recht-aan 

Wel willen ze de tuin nog aanpakken. Een oud huis is heel gezellig maar het brengt wel uitdagingen met zich mee. Niks is rechttoe recht aan. Dat is met onze tuin ook het geval.” Anouk hoort vaak dat mensen dat juist leuk vinden, maar zelf vindt ze het soms een uitdaging qua inrichting. Een andere wens is, om daar waar de aanbouw aan de buitenkant van het huis is gemaakt, het verschil tussen de oude en nieuwe stenen wit te laten stucen 

 

 

 

Stadsmens 

Sylvian zou wel meer buitenaf willen wonen in de toekomst, zegt Anouk. Zij vindt het daarentegen heerlijk dat ze zo de stad in loopt. Groter wonen is in het centrum moeilijker. Ze vinden het fijn dat ze vlak bij een park wonen. Hier wandelthet gezin veel met Tom.  

 

 

 

Eten is een grote hobby. We hebben nu HelloFreshwaardoor we 5 dagen in de week koken. Dit is een uitkomst voor ons, aangezienhet erg verleidelijk is om buiten de deur te eten wanneer je midden in de stad woont.In het weekend nemen ze het ervan;lekker ontbijten, lunchen of dineren op leuke plekjes. Een andere hobby is reizen. Anouk en haar man hebben veel rondgetrokken buiten Europa. Dat doen ze nog steeds graag. Maar nu dan samen met de kids. Terug naar prachtige plekken op Bali en Zuid-Afrika. 

 

 

 

Levensmotto: Verander wat je niet kan accepteren en accepteer wat je niet kan veranderen. Ik sta positief in het leven en houd niet zo van ontevredenheid, verander er iets aan of zorg voor een andere mindset. 

 

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop