Binnenkijken in de sfeervolle nieuwbouwwoning van @huisjetriomf

Anniek woont samen met haar vriend Menno, Tygo (9) en Hidde (0). Ze omschrijft haar interieurstijl als Japandi. Rustgevend met aardetinten en een vleugje kleur. Een grappig weetje, waar het stel later pas achter kwam; de voorletters van het gezin vormen het woordMATH’ en Menno is leraar wiskunde

 

 

 

Moodboards 

Anderhalf jaar geleden, tijdens de bouw van hun woning, maakte Anniek een Instagram account aan, met de naam @huisjetriomf. Het begon als een soort dagboek van de bouw zodat ze alle stappen in het proces goed konden volgen. “Ik vond het erg moeilijk om interieurkeuzes te maken, daarom heb ik moodboards gecreëerd zodat ik kon zien of alles bij elkaar past. ”Het leukst vindt Anniek om de ‘before and after’ foto’s te delen.  

 

 

 

Bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning hoort vaak ook het uitkiezen van de juiste bank. Anniek en Menno hebben allerlei banken bekeken. By SIDDE kenden ze al langer via Instagram. Anniek wilde graag een organische bank. Ze zijn samen naar de inspiratie studio geweest in Eerbeek om de banken uit te proberen. Hier kwamen ze tot de conclusie dat Nomi niet alleen prachtig oogt maar ook een erg fijn zitcomfort heeft. Dit moest hem worden!  

 

 

 

 

Zachte materialen en prints

Anniek haar favoriete interieuritem is toch wel de grote teddy fauteuil in de woonkamer. De fijnste plek in huis om haar zoontje Hidde de fles te geven. Ook vindt ze het leuk om accessoires toe te voegen en te veranderen. Het behang van Arte maakt de sfeer in de woonkamer. Van het overgebleven behang heeft Anniek sierlijsten in hun slaapkamer gevuld.

 

 

 

Leuke hoekjes creëren

“De trap is een doorn in mijn oog. Dit het laatste gedeelte wat na de bouw nog aangepakt moet worden.” Daarna is de woning echt af. Wat Anniek wel leuk vindt is om steeds meer ruimtes in huis op te leuken met behangetjes. En wanneer de box van Hidde de woonkamer verlaat, kan ze daar opnieuw een leuk hoekje creëren.

 

 

Geluksmomenten

“Mijn geluksmomenten zitten in de kleine dingen.” Anniek gaat graag boksen met haar schoonzus, borrelen in de tuin met mooi weer en pizzaretten met familie. Maar ze geniet bijvoorbeeld ook van de zonnestralen die in huis vallen. Het meest van de momenten met haar baby, zoals ze zelf zegt: “met een kleintje ben je instant gelukkig.”

 

‘Pluk de dag’ is het motto van Anniek. Ze heeft verschillende reizen gemaakt naar het buitenland, zoals Afrika en Oceanië. “Wanneer je iets wil doen, doe het dan nu voordat je er spijt van hebt of het niet meer mogelijk is.”

 

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop