Binnen kijken bij het pas verhuisde gezin van @juudithhome

Judith is kortgeleden verhuisd van het centrum, naar een woonwijk in Meppel. Ze woont samen met haar man Koos, zoontje Vinn (2) en dochter Noor (1). Ze omschrijft haar interieurstijl als Japandi; veel donker hout gecombineerd met beige.

 

Liefde voor interieur

Een aantal jaren geleden heeft Judith stagegelopen op de redactie van vt-wonen bij de afdeling social media. Toen der tijd was Instagram in opkomst. En de tijd dat Judith en Koos hun vorige woning samen kochten. Ze waren druk met de verbouwing en dat deelde Judith op haar account @juudithhome.

 

 

Verhuizen

Het vorige huis was een jaren 30 woning en had een meer Scandinavische inrichting. Met de komst van 2 kinderen ontstond de wens voor een huis in een ruimere omgeving waar lekker gespeeld kan worden. Sinds 3 maanden is het een feit. Bijkomend voordeel, dit huis heeft ook een werkkamer beneden. Heel fijn, want Judith en Koos werken beiden veel thuis.

 

Mads By SIDDE Taupe Grey

Bank Mads van By SIDDE stond 5 jaar in de vorige woonkamer. Een prachtige bank die fantastisch zit, aldus Judith. Maar het hoekdeel zat voor het nieuwe huis aan de verkeerde kant. Tijd voor iets nieuws? Nee, vanwege z'n mooie grootte en de leuke ribstof is de keuze weer op Mads gevallen. Nieuw gemaakt, dat wel, met de longchair nu aan de goede kant. De gratis Protexx behandeling vindt Judith ideaal. Wanneer de kinderen iets laten vallen over de bank haalt ze er een doekje overheen en het is weg. “Mensen vragen wel eens waarom kies je voor een lichte kleur met kinderen? Ehh… ja omdat het gewoon kan?”

 

 

@juudithhome

Ook deelt Judith het moederschap via haar Instagram. Ze merkte dat dit ook goed werkt en maakte een combinatie van interieur en het leven van haar gezin. Ze vindt het erg leuk om video’s te combineren op haar account in Reels.

 

Kinderkamers

De kinderkamers zijn favoriet om te stijlen. Judith maakt graag een magisch plekje van de kamertjes zodat haar kinderen volledig op hun eigen plek zijn. “Wanneer we iets gaan veranderen, pas ik het liefst alles weer aan, inclusief de kleuren op de muur.”

 

 

Ons ideaalbeeld: een bad en openhaard

Op dit moment zijn Judith en Koos druk bezig met het realiseren van de achtertuin. In de toekomst zou een schuifpui naar buiten ideaal zijn. De keuken en badkamer zijn net af. “Ik heb altijd gezegd; wanneer we gaan verhuizen, dan het liefst een woning met een bad en een openhaard.” Het bad is er gekomen!

 

Nu gaat het gezin genieten van alle nieuwe ruimtes in huis. En stapje voor stapje het helemaal eigen maken.

We're glad to help.

Mon - Thu: 9.00 - 17.00
Fri: 9.00 - 15.00

* Visit a showroom near you

ideal
creditcard
klarna
paypal
bancontact
trustmark
Your shopping cart (0)
Total 0,00
View shopping cart
Back to shop